Τουρισμός για όλους: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα έως και 200 ευρώ επιδότηση

τουρισμός για όλους: πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα έως και 200 ευρώ επιδότηση

Τουρισμός για όλους: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα έως και 200 ευρώ επιδότηση

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ανοίγει τις επόμενες ημέρες

Προ των πυλών είναι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Το πρόγραμμα ανοίγει τις επόμενες ημέρες, πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ την Παρασκευή ανοίγουν ξανά αυτές για τον «Κοινωνικό Τουρισμό», προκειμένου να κάνουν αίτηση όσοι δεν πρόλαβαν.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, οι αιτήσεις για το «Τουρισμός για Όλους» θα γίνουν κλιμακωτά και κάθε μέρα θα κάνει αίτηση διαφορετικό ΑΦΜ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πήραν τα 150 ευρώ το 2022, πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Πρόκειται για χρήματα που μπαίνουν σε άυλη κάρτα, στο κινητό, και ο δικαιούχος τα χρησιμοποιεί σε όποιο κατάλυμα θέλει.

Βήμα-βήμα η διαδικασία για την αίτηση

Όταν η πλατφόρμα ανοίξει για τον ΑΦΜ σας, θα μπορείτε να μπείτε με τους κωδικούς TAXISNet στο vouchers.gov.gr.

Ακολουθήστε τα βήματα:

 1. Καταχωρίζετε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, το e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τα οποία, στη συνέχεια, πιστοποιείτε.
 2. Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
 3. Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
 4. Καταχωρίζετε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος

Δυνητικοί Δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και εμπίπτουν στα εισοδηματικά κριτήρια τα οποία είναι τα εξής:

 • Ατομικό χωρίς τέκνα ορίζεται ως ανώτατο εισόδημα τα 16.000 ευρώ
 • Με 1 τέκνο τα 17.500 ευρώ εισόδημα.
 • Με 2 τέκνα τα 19.000 ευρώ εισόδημα.
 • Με 3 τέκνα τα 21.000 ευρώ εισόδημα.
 • Για τους πολύτεκνους ορίζεται 26.000 ευρώ εισόδημα.

Σε ό,τι αφορά οικογενειακό:

 • Χωρίς τέκνα ανώτατο εισόδημα είναι τα 28.000 ευρώ.
 • Με 1 τέκνο τα 29.500 ευρώ εισόδημα.
 • Με 2 τέκνα τα 31.000 ευρώ εισόδημα.
 • Με 3 τέκνα τα 33.000 ευρώ εισόδημα.
 • Πολύτεκνοι 38.000 ευρώ εισόδημα.

Ποιοι δεν θεωρούνται δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους»:

 • οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2022-2023 και 2023-2024 των Ο.Α.Ε.Δ. και Δ.ΥΠ.Α., αντιστοίχως, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι,
 • οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι του προγράμματος «Evia-Samos Pass» ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.

Ποιοι θα πάρουν 200 ευρώ

Όπως ίσχυε πέρσι, μέσω του προγράμματος χορηγείται οικονομική διευκόλυνση ύψους 150 ευρώ σε φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις οριζόμενες προϋποθέσεις, κατόπιν σχετικής τους ηλεκτρονικής αίτησης και επιλογής μέσω κλήρωσης.

Ειδικώς για ΑΜΕΑ που κληρώνονται ως δικαιούχοι, καθώς και για κληρωθέντες δικαιούχους με τέκνα ΑΜΕΑ, η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται σε 200 ευρώ. Τα ως άνω ποσά αφορούν αποκλειστικά τον δικαιούχο και δεν αυξάνονται σε περίπτωση ύπαρξης εξαρτώμενων από αυτόν μελών.

News Related

OTHER NEWS

Νέες ταυτότητες: Εξαντλούνται τα ραντεβού στην Αττική

Νέες ταυτότητες: Εξαντλούνται τα ραντεβού στην Αττική Σήμερα ξεκινούν τα πρώτα ραντεβού για την έκδοση νέων ταυτοτήτων. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε χθες ώστε να προγραμματίζουν οι πολίτες ψηφιακά το ραντεβού ... Read more »

Ο Πούτιν έχει εμμονή με την Ιστορία - Το ίδιο και ο άνθρωπος που "έχτισε" το όνομά του

Harol Bustos για τους The New York Times Ο Βλαντίμιρ Μεντίνσκι βοήθησε, παρασκηνιακά, να στηθεί το ιδεολογικό οικοδόμημα της σύγχρονης Ρωσίας. Αρχής γενομένης από αυτόν τον μήνα, στα γυμνάσια της ... Read more »

Κοντιζάς: Βρήκε τις πιο (α)κατάλληλες λέξεις για να ευχηθεί στον Κουτσόπουλο για την πρεμιέρα του

Είναι γνωστό ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πολύ καλοί φίλοι και ήταν φυσικό ο πρώτος να στείλει στον θείο Λεωνίδα τις καλύτερες ευχές του για την ... Read more »

Ραμόνα Βλαντή: «Με ενοχλεί που η Χατζηπαντελή δεν ξέρει από μόδα»

Ραμόνα Βλαντή: «Με ενοχλεί που η Χατζηπαντελή δεν ξέρει από μόδα» Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το My style rocks, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τις προτάσεις για ... Read more »

Mητέρα δεν μπορούσε να αποδείξει ότι τα παιδά ήταν δικά της και την άφησαν έξω από το πλοίο προς Κρήτη

Mητέρα δεν μπορούσε να αποδείξει ότι τα παιδά ήταν δικά της και την άφησαν έξω από το πλοίο προς Κρήτη Απίστευτη περιπέτεια έζησε μια οικογένεια που ήθελε να ταξιδέψει από ... Read more »

Στάθης Σχίζας: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα μπουζούκια

stathis_sxizas Σε ένα διάλειμμα από τις εργασίες για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το περιστατικό στα μπουζούκια στην κάμερα του «Breakfast@Star». ... Read more »

Νικολογιάννης: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία στο ντέρμπι, καθοριστική στιγμή η μη αποβολή του Γαλανόπουλου»

Νικολογιάννης: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία στο ντέρμπι, καθοριστική στιγμή η μη αποβολή του Γαλανόπουλου» Το σχόλιό του για την ήττα (1-2) του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ ... Read more »

ΣΥΡΙΖΑ, μια οικογενειακή υπόθεση των Κασσελάκηδων!

ΣΥΡΙΖΑ, μια οικογενειακή υπόθεση των Κασσελάκηδων! Ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα σε προβληματική κατάσταση, μετά από δυο οδυνηρές ήττες, βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής, σε ασφαλή χέρια! Πέρασε στη διοίκηση της ... Read more »

ΗΠΑ: Οκτώ τραυματίες σε πτήση λόγω ισχυρών αναταράξεων

ΗΠΑ: Οκτώ τραυματίες σε πτήση λόγω ισχυρών αναταράξεων Οκτώ επιβαίνοντες σε πτήση της JetBlue τραυματίστηκαν τη Δευτέρα εξαιτίας ισχυρών αναταράξεων, λίγη ώρα πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους στη Φλόριντα ... Read more »

Η παράβαση που κάνουμε καθημερινά κοστίζει 700 ευρώ

Η παράβαση που κάνουμε καθημερινά κοστίζει 700 ευρώ Πολλοί δεν δίνουν καμία σημασία. Άλλοι υποψιάζονται ότι μάλλον δεν είναι σωστό. Οι περισσότεροι όμως το αγνοούν. Και όμως αν σταλούν από ... Read more »

Δεν αποδέχεται τον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ ο Τατάρ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / Ο ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ Δεν αποδέχεται διορισμό ειδικού απεσταλμένου που θα εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΣΑ του ΟΗΕ, θα αναφέρεται σε αυτό και θα προσπαθήσει για την έναρξη ... Read more »

Πώς θα ανακτήσουν τους δεσμευμένους λογαριασμούς όσοι έχουν οφειλές στην εφορία

Πώς θα ανακτήσουν τους δεσμευμένους λογαριασμούς όσοι έχουν οφειλές στην εφορία Στην ενεργοποίηση ενός ήδη νομοθετημένου μηχανισμού σταδιακής αποδέσμευσης ποσών από τους δεσμευμένους λογαριασμούς οφειλετών της φορολογικής διοίκησης που εντάσσονται ... Read more »

Βίκυ Μαραγκάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό! Παραμένει ολόιδια

Τη Βίκυ Μαραγκάκη την γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90, μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες σειρές της εποχής ενώ την απολαύσαμε και στη Χολιγουντιανή παραγωγή «Το μαντολίνο του Λοχαγού ... Read more »

Απλό άγχος ή χρόνιο στρες; – Ειδικοί εξηγούν την διαφορά και προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης

Απλό άγχος ή χρόνιο στρες; – Ειδικοί εξηγούν την διαφορά και προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης Ένα σφιγμένο σαγόνι, ανακάτεμα στο στομάχι αλλά και βράδια που δεν περνάνε με τίποτα, μπορεί να ... Read more »

Επικίνδυνη ένταση μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας

Επικίνδυνη ένταση μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας Ανησυχία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού προκάλεσε η απότομη αύξηση της έντασης ανάμεσα στα Τίρανα και στο Βελιγράδι μετά την αιματηρή σύγκρουση μεταξύ ... Read more »

Τα αφεντικά λένε ότι θέλουν την αλήθεια – Το εννοούν;

Τα αφεντικά λένε ότι θέλουν την αλήθεια – Το εννοούν; Ο Marchiano Loen κοιτούσε επίμονα την οθόνη του για δύο ώρες. Απάντησε σε μία ερώτηση και μετά σε μία άλλη. ... Read more »

Σασμός: Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα

Σασμός: Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα Ο Σασμός επιστρέφει για τρίτη σεζόν στον Alpha με νέα επεισόδια που θα καθηλώσουν. Ο νέος ... Read more »

Οργή στον Καναδά: Ο πρόεδρος της Βουλής «αποθέωσε» βετεράνο Ουκρανό ναζί μπροστά σε Τριντό και Ζελένσκι

Οργή στον Καναδά: Ο πρόεδρος της Βουλής «αποθέωσε» βετεράνο Ουκρανό ναζί μπροστά σε Τριντό και Ζελένσκι Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στον Καναδά η κίνηση του προέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων, Άντονι ... Read more »

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές Πριν λίγους μήνες, η παραμορφωμένη εικόνα της διάσημης ηθοποιού Μεγκ Ράιαν – με ... Read more »

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα Του Τάσου Δασόπουλου  Πραγματική “αλλαγή σελίδας”, ειδικά για την ελληνική οικονομία για την οποία πριν 10 χρόνια οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι εκτιμούσαν ... Read more »

«Καλή αρχή και καλή τύχη βεβαίως βεβαίως»- Το βίντεο της Finos Film για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Finos Film Αρχή της σχολικής χρονιάς σήμερα και η Finos Film έκανε ένα νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, αναφέρει ... Read more »

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη «О— О•О»О»О¬ОґО± ПЂО­П„П…П‡Оµ О­ОЅО± ОїПЃПЊПѓО·ОјОїВ», П‡О¬ПЃО· В«ПѓП„О№П‚ ПЂПЃОїПѓПЂО¬ОёОµО№ОµП‚ П„П‰ОЅ ОєП…ОІОµПЃОЅО®ПѓОµП‰ОЅ ОєО±О№ П„ОїП… О»О±ОїПЌ П„О·П‚ О•О»О»О¬ОґО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ Ої Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ... Read more »

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου - Φωτογραφίες

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου – Φωτογραφίες Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, ... Read more »

ΚΕΕΡΦΑ: Αγνοούνται 8 μετανάστες εργάτες γης, κινδυνεύουν ζωές στις πληγείσες περιοχές

Καταστροφές από την κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας Σε καταγγελία για αγνοούμενους, αλλά και εγκλωβισμένους μετανάστες εργάτες γης και κατοίκους Ρομά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι ... Read more »

Ένταση στην Λάρισα: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στην Λάρισα Επεισόδια έγιναν έξω από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στην Λάρισα, όπου μετέβη την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ... Read more »

«Πληγωμένη» η ΔΕΘ, αλλά και η Θεσσαλονίκη από τις ακυρώσεις

Σημαντικές απώλειες μετρούν τόσο η ΔΕΘ όσο και όλη η αγορά της Θεσσαλονίκης από την ακύρωση της πρωθυπουργικής-κυβερνητικής παρουσίας και το «τσουνάμι» ακυρώσεων συνεδρίων, ημερίδων κ.ο.κ. που επέφεραν οι βιβλικές… ... Read more »

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο Προειδοποίηση και για «άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες» απηύθυνε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Δευτέρας στη σκιά της μεγάλης ... Read more »

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους – Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία. Σήμερα ... Read more »

"One Life": Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς

“One Life”: Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “One Life” του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη ... Read more »

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως οι σχέσεις της χώρας του με το ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự