«Πολυμήχανη Γενιά»: Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων νέων μηχανικών από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Με πίστη στους νέους ανθρώπους στην Ελλάδα και στην ικανότητά τους να διαμορφώσουν τη μελλοντική γενιά επιστημόνων της χώρας, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κάνει μία μακροπρόθεσμη και πολύπλευρη επένδυση στο μέλλον του εγχώριου κλάδου υποδομών και ενέργειας.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο και στοχευμένο πλέγμα δράσεων με τίτλο «Πολυμήχανη Γενιά», ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στηρίζει έμπρακτα την καινοτομία, την εκπαίδευση και την κατάρτιση, προσφέροντας πόρους, γνώσεις, εφόδια και εργαλεία για την υποστήριξη μίας νέας γενιάς μηχανικών που θα διαμορφώσει το μέλλον.

Προεξέχουσα θέση μεταξύ των σχετικών δράσεων του Προγράμματος «Πολυμήχανη Γενιά», κατέχει η αποκλειστική χορηγία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για τη δημιουργία του πρώτου Επαγγελματικού Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με δίπλωμα ισότιμο προς πτυχίο Master of Science (MSc) και τίτλο «Διαχείριση Έργων Υποδομών και Κατασκευών» (ΕΔΠΜΣ-ΔΕΥΚ). Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, με τη σύμπραξη της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ΕΜΠ, θα εκκινήσει το προσεχές φθινόπωρο και ήδη έχει αναρτηθεί η σχετική Προκήρυξη εδώ.

«πολυμήχανη γενιά»: πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων νέων μηχανικών από τη γεκ τερνα

«О ОїО»П…ОјО®П‡О±ОЅО· О“ОµОЅО№О¬В»: О ПЃПЊОіПЃО±ОјОјО± О±ОЅО¬ПЂП„П…ОѕО·П‚ ОґОµОѕО№ОїП„О®П„П‰ОЅ ОЅО­П‰ОЅ ОјО·П‡О±ОЅО№ОєПЋОЅ О±ПЂПЊ П„О· О“О•Ољ О¤О•ОЎОќО‘ – 1

Επιπλέον, στο Πρόγραμμα «Πολυμήχανη Γενιά» του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εντάσσεται πλήθος δράσεων για την υποστήριξη πανεπιστημιακών και σχολικών ομάδων καινοτομίας όπως:

  • Oμάδα TUCer (Technical University of Crete eco racing) Πολυτεχνείου Κρήτης: Η ομάδα κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα οχήματα πόλης, τα οποία χρησιμοποιούν ως καύσιμο το υδρογόνο, με στόχο τη συμμετοχή της στο διεθνή διαγωνισμό κατανάλωσης καυσίμου Shell Eco Marathon Europe.
  • Lamborgenius –Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών: Η ομάδα αποτελείται από πέντε φοιτήτριες, οι οποίες σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα καινοτόμο ενεργειακά αμαξίδιο που κινείται και σταματάει αποκλειστικά με χημικό τρόπο, διανύοντας μία συγκεκριμένη απόσταση, με το οποίο κατέκτησαν την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Chem-E-Car και εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Χημικής Μηχανικής Chem-E-Car στην Αριζόνα των ΗΠΑ.
  • Greco Racing Team – F1 in Schools – Σχολείο Ανατόλια – Θεσσαλονίκη: Η ομάδα GRECO Racing Team προέκυψε από την ένωση της Πρωταθλήτριας Ελλάδας Anatolian Racers του Κολλεγίου Ανατόλια και της ομάδας Grace του 3ου ΓΕΛ Σερρών. Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ υποστήριξε την ομάδα για τη συμμετοχή της στους Παγκόσμιους Τελικούς του μεγαλύτερου μαθητικού διαγωνισμού STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) στον κόσμο, F1 in Schools.
  • Ομάδα Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας “PanEll – Robotica.gr” – Πάτρα/Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2023: Η ομάδα αποτελείται από 9 μαθητές από διαφορετικά σχολεία και τάξεις από Β’ Γυμνασίου μέχρι Β’ Λυκείου. Η ομάδα συμμετέχει στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League εδώ και 4 χρόνια. Φέτος κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ελλάδα κερδίζοντας την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό-Πρωτάθλημα FLL στο Χιούστον.
  • Ομάδας ρομποτικής NROBOGEN – Αμφιλοχία: Η μαθητική ομάδα με το πρότζεκτ της “Lumina”, μια πρότυπη κατασκευή λάμπας που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, κατέκτησε την τέταρτη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής και Καινοτομίας FIRST LEGO League και εκπροσώπησε την Ελλάδα στην παγκόσμια διοργάνωση FIRST LEGO League Morocco Open International 2023.

Περαιτέρω, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι Χρυσός Χορηγός σταθερά από το 2018 μέχρι και σήμερα του GreenTech Challenge by ESU NTUA, του μεγαλύτερου Εθνικού Προγράμματος Πράσινης Καινοτομίας, που απευθύνεται σε νέους μηχανικούς, ερευνητές, τεχνοβλαστούς και startups. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και λύσεων που στοχεύουν στην επίλυση περιβαλλοντικών προκλήσεων με τη χρήση της τεχνολογίας.

Παράλληλα, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μέσω χορηγιών υποστηρίζει τη διεξαγωγή επιστημονικών συνεδρίων, ελληνικών και διεθνών, που σκοπό έχουν την προαγωγή της έρευνας και την επιμόρφωση τόσο των στελεχών του όσο και της νέας γενιάς επιστημόνων. Πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν μεταξύ άλλων το World Tunnel Congress 2023, το 5o Διεθνές Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής και το 16o Συνέδριο Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας. Τέλος, ο Όμιλος υποστηρίζει διαχρονικά εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις φοιτητών της Ελλάδας και του εξωτερικού σε έργα και εργοτάξιά του, ώστε οι νέοι μηχανικοί να επωφεληθούν από την απόκτηση γνώσης στο πεδίο. Στο πλαίσιο αυτό, τα δύο τελευταία ακαδημαϊκά έτη, χορηγεί και την εκπαιδευτική άσκηση που διοργανώνει το 4ο έτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Ευρώπη, με επίσκεψη σε μεγάλα τεχνικά έργα, όπως έργα οδοποιίας, σήραγγες, φράγματα, έργα σιδηροδρόμου, ειδικές θεμελιώσεις, γέφυρες κ.ά.

Αναφερόμενος στο Πρόγραμμα «Πολυμήχανη Γενιά», ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου, σημείωσε:

«Оџ ОЊОјО№О»ОїП‚ О“О•Ољ О¤О•ОЎОќО‘ ОјОµП„ПЃО¬ ПЂО»О­ОїОЅ ПЂО¬ОЅП‰ О±ПЂПЊ ОјО№ПѓПЊ О±О№ПЋОЅО± О±ОґО№О¬О»ОµО№ПЂП„О·П‚ ОєО±О№ ОµОЅОµПЃОіО®П‚ ПЂО±ПЃОїП…ПѓОЇО±П‚ ПѓП„Ої П„ОµП‡ОЅО№ОєПЊ ОіОЇОіОЅОµПѓОёО±О№ П„О·П‚ П‡ПЋПЃО±П‚ ОјО±П‚.

Με πολυσχιδή δραστηριότητα σε στρατηγικούς τομείς της οικονομίας, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πρωταγωνιστεί στα έργα παραγωγής και αποθήκευσης καθαρής ενέργειας, στην κυκλική οικονομία, στις υποδομές και στις παραχωρήσεις, απασχολώντας περίπου 7.000 εργαζομένους και προωθώντας προς υλοποίηση επενδύσεις 10 δισ. ευρώ, που θα δημιουργήσουν περισσότερες από 20.000 νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, μέσα στην επόμενη πενταετία. Έ

χουμε συνδέσει την ύπαρξή μας, την εξέλιξή μας, την ανάπτυξή μας με τον ελληνικό κλάδο των υποδομών και ενέργειας, συνδιαμορφώνοντας μέρα με την ημέρα τον κόσμο στον οποίο ζούμε, την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, τις προοπτικές της πατρίδας μας. Με το Πρόγραμμα «Πολυμήχανη Γενιά» επενδύουμε στην πιο ρεαλιστική απεικόνιση του μέλλοντος, στους νέους ανθρώπους, υποστηρίζοντάς έμπρακτα την προσπάθειά τους να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν στον τόπο τους».

News Related

OTHER NEWS

Ν. Υόρκη: Ποσότητα φαιντανύλης ικανή να σκοτώσει 500.000 ανθρώπους βρέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό: Ένα παιδί νεκρό, 3 στο νοσοκομείο

Ν. Υόρκη: Ποσότητα φαιντανύλης ικανή να σκοτώσει 500.000 ανθρώπους βρέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό: Ένα παιδί νεκρό, 3 στο νοσοκομείο Ένα κιλό φαιντανύλης βρέθηκε κάτω από ένα χαλάκι ύπνου σε βρεφονηπιακό ... Read more »

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους είναι απόλυτα καταδικαστέες

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους είναι απόλυτα καταδικαστέες Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους «είναι απόλυτα καταδικαστέες και υπονομεύουν το θετικό κλίμα ... Read more »

Τροχαίο στην Αμαλιάδα: Βαν παρέσυρε 77χρονη

ΕΚΑΒ Μια 77χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τετάρτης (20/09) στην οδό Δεληγιάννη στην Αμαλιάδα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο βαν. Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, έπειτα από την παράσυρση η ... Read more »

Γιώργος Χρανιώτης: «Στο Μαρόκο παραλίγο να πνιγώ»

giorgos-hraniotis__1_ Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τη στιγμή που παραλίγο να πνιγεί με τη σανίδα του, ενώ έκανε θαλάσσια σπορ. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και ... Read more »

Ρήξη Πολωνίας- Ουκρανίας με αφορμή τα ουκρανικά σιτηρά- «Δεν θα ξαναστείλουμε όπλα»

Ρήξη Πολωνίας- Ουκρανίας με αφορμή τα ουκρανικά σιτηρά- «Δεν θα ξαναστείλουμε όπλα» Η Πολωνία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα σταματήσει να προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία, βαθαίνοντας την διαμάχη μεταξύ ... Read more »

Απεργία: Χωρίς μετρό και ΗΣΑΠ σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Απεργία: Χωρίς μετρό και ΗΣΑΠ σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ Στη Δικαιοσύνη κατά δύο σωματείων εργαζομένων της εταιρείας προσφεύγει η ΣΤΑ.ΣΥ, καταθέτοντας απεργιακή αγωγή, μετά την προκήρυξη ... Read more »

«Πυρά» της ΕΦ.ΣΥΝ σε Κασσελάκη: Ο θείος από το Σικάγο που ήρθε να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά

«О П…ПЃО¬В» П„О·П‚ О•О¦.ОЈОҐОќ ПѓОµ ОљО±ПѓПѓОµО»О¬ОєО·: Оџ ОёОµОЇОїП‚ О±ПЂПЊ П„Ої ОЈО№ОєО¬ОіОї ПЂОїП… О®ПЃОёОµ ОЅО± ПѓПЋПѓОµО№ П„ОїОЅ ОЈОҐОЎО™О–О‘ О±ПЂПЊ П„О·ОЅ О‘ПЃО№ПѓП„ОµПЃО¬ Δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ότι εμφανίστηκε «κυριολεκτικά την ... Read more »

Ο... απρόσκλητος επισκέπτης στο στούντιο του ΣΚΑΪ

Μια μαύρη γάτα εισέβαλε στο στούντιο της εκπομπής «Σήμερα», την ώρα που καλεσμένος ήταν ο Νίκος Φίλης. Μάλιστα ο «επισκέπτης» ανέβηκε στα γραφεία των παρουσιαστών, δίπλα στον Άκη Παυλόπουλο, προκαλώντας ... Read more »

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο στούντιο του ΣΚΑΪ την ώρα της εκπομπής – Η αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο στούντιο του ΣΚΑΪ την ώρα της εκπομπής – Η αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ Μία μαύρη γάτα κέρδισε τα δικά της δευτερόλεπτα δημοσιότητας ... Read more »

Survivor All Star: Εκτός «αέρα» το παιχνίδι για φέτος - Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor All Star: Εκτός «αέρα» το παιχνίδι για φέτος – Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί Το Survivor All Star φεύγει αλλά η νέα του εκδοχή έρχεται στον ΣΚΑΪ Πολλά είχαν ... Read more »

Στουρνάρας: Θα ήθελα να αλλάξουμε τον δημόσιο τομέα

Στουρνάρας: Θα ήθελα να αλλάξουμε τον δημόσιο τομέα Αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας που αναμένεται να επεκταθεί κατά 2,2% φέτος και κατά 3% το 2024 εμφανίστηκε ο Γιάννης Στουρνάρας, ... Read more »

ΗΠΑ: Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ και τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας

ΗΠΑ: Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ και τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και η συνεχιζόμενη στήριξη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, όπως αυτή αποτυπώθηκε πιο ... Read more »

Παραγωγός σε ταινία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Παραγωγός σε ταινία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Σε ρόλο παραγωγού ταινίας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής φόργουορντ παρουσίασε το trailer της πρώτης του δουλειάς, ενός αστυνομικού δράματος με τίτλο «Twisted Vines». ... Read more »

ΕΦ.ΣΥΝ για Κασσελάκη: Ο «θείος» απ' το Σικάγο που ήρθε να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ απ' την... Αριστερά!

ypopsifioi-syriza Συνέχεια στον εσωκομματικό εμφύλιο ακόμα και με βαριές εκφράσεις που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανάδειξη του νέου προυέδρου στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ανάμεσα σε ... Read more »

Ανδρέας Φουστάνος: «Τη Νατάσα την ξέρω από μικρή. Πάντα ήταν ίδια»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Φουστάνος και αναφέρθηκε και στην Νατάσα Θεοδωρίδου. Όπως ανέφερε ο ίδιος, γνωρίζει την τραγουδίστρια από πολύ νεαρή ηλικία ... Read more »

Φουστέρ: «Έτοιμοι για το ματς με Παναθηναϊκό, εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό»

Φουστέρ: «Έτοιμοι για το ματς με Παναθηναϊκό, εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό» Σε ένα γνώριμο γήπεδο βρέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, που ως μέλος της Βιγιαρεάλ θα δει αύριο την ομάδα ... Read more »

Γιώργος Παπαδάκης: Βγήκε θετικός στον κορονοϊό – Τι είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

Γιώργος Παπαδάκης Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» «О•ОЇОЅО±О№ ОґО№О±П†ОїПЃОµП„О№ОєО® О· ПѓПЌОЅОёОµПѓО® ОјО±П‚, ПЊПЂП‰П‚ О­П‡ОµП„Оµ ОєО±П„О±О»О¬ОІОµО№, ОіО№О±П„ОЇ Ої ... Read more »

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 51 ετών. Μετανιώνω που άφησα πολλά χρόνια να πάνε χαμένα…»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη με εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή, Mega Καλημέρα αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασαν, αποκάλυψε το μεγάλο λάθος της και δηλώνει πρώτη φορά ότι είναι καλά στην προσωπική της ... Read more »

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές Πριν λίγους μήνες, η παραμορφωμένη εικόνα της διάσημης ηθοποιού Μεγκ Ράιαν – με ... Read more »

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα Του Τάσου Δασόπουλου  Πραγματική “αλλαγή σελίδας”, ειδικά για την ελληνική οικονομία για την οποία πριν 10 χρόνια οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι εκτιμούσαν ... Read more »

«Καλή αρχή και καλή τύχη βεβαίως βεβαίως»- Το βίντεο της Finos Film για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Finos Film Αρχή της σχολικής χρονιάς σήμερα και η Finos Film έκανε ένα νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, αναφέρει ... Read more »

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη «О— О•О»О»О¬ОґО± ПЂО­П„П…П‡Оµ О­ОЅО± ОїПЃПЊПѓО·ОјОїВ», П‡О¬ПЃО· В«ПѓП„О№П‚ ПЂПЃОїПѓПЂО¬ОёОµО№ОµП‚ П„П‰ОЅ ОєП…ОІОµПЃОЅО®ПѓОµП‰ОЅ ОєО±О№ П„ОїП… О»О±ОїПЌ П„О·П‚ О•О»О»О¬ОґО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ Ої Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ... Read more »

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου - Φωτογραφίες

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου – Φωτογραφίες Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, ... Read more »

ΚΕΕΡΦΑ: Αγνοούνται 8 μετανάστες εργάτες γης, κινδυνεύουν ζωές στις πληγείσες περιοχές

Καταστροφές από την κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας Σε καταγγελία για αγνοούμενους, αλλά και εγκλωβισμένους μετανάστες εργάτες γης και κατοίκους Ρομά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι ... Read more »

Ένταση στην Λάρισα: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στην Λάρισα Επεισόδια έγιναν έξω από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στην Λάρισα, όπου μετέβη την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ... Read more »

«Πληγωμένη» η ΔΕΘ, αλλά και η Θεσσαλονίκη από τις ακυρώσεις

Σημαντικές απώλειες μετρούν τόσο η ΔΕΘ όσο και όλη η αγορά της Θεσσαλονίκης από την ακύρωση της πρωθυπουργικής-κυβερνητικής παρουσίας και το «τσουνάμι» ακυρώσεων συνεδρίων, ημερίδων κ.ο.κ. που επέφεραν οι βιβλικές… ... Read more »

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο Προειδοποίηση και για «άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες» απηύθυνε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Δευτέρας στη σκιά της μεγάλης ... Read more »

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους – Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία. Σήμερα ... Read more »

"One Life": Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς

“One Life”: Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “One Life” του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη ... Read more »

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως οι σχέσεις της χώρας του με το ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự