Καιρός: Ηλιοφάνεια μέχρι και το Σάββατο - Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Περιορίζονται από σήμερα οι βροχές στο Αιγαίο με το κρύο όμως να παραμένει αρκετά έντονο τη νύχτα και το πρωί. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, δεν φαίνονται επικίνδυνες βροχές μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τη χώρα από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, επηρεάζοντας κυρίως δυτικά και νότια.

Στην Αθήνα ο καιρός θα είναι ήπιος με τοπικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες, αυξημένες την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός με μία ματιά

-Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και τα βόρεια

-Η θερμοκρασία θα πέσει και θα επανέλθει κοντά στα κανονικά επίπεδα

-Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Αύριο Παρασκευή, νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στη Θράκη και στα βορειοανατολικά τμήματα του Αιγαίου έως το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους αναμένεται στην υπόλοιπη χώρα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 14, στη Θεσσαλία από 5 έως 16, στην Ήπειρο από 1 έως 17, στη Στερεά από 5 έως 16, στην Πελοπόννησο από 3 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 5 έως 13, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 16, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη στα νησιά του Αιγαίου, στην Κρήτη και στα ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

καιρός: ηλιοφάνεια μέχρι και το σάββατο - πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Ο καιρός αύριο 

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος από το βράδυ αραιές νεφώσεις.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26-11-2022

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς στα βόρεια και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-11-2022

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

καιρός: ηλιοφάνεια μέχρι και το σάββατο - πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

kairos-kakokairiakiriaki-noemvrios

News Related

OTHER NEWS

Ο πραγματικός λόγος πίσω από την επίθεση του Musk στην Apple

Ο πραγματικός λόγος πίσω από την επίθεση του Musk στην Apple Αφού απέλυσε τους περισσότερους υπαλλήλους του Twitter, ο Elon Musk έστρεψε την δυσθυμία του σε έναν από τους “μεγάλους” ... Read more »

Κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα: Έρευνα για τα αίτια διακοπής κυκλοφορίας

Κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα: Έρευνα για τα αίτια διακοπής κυκλοφορίας Επιτροπή διερεύνησης των αιτιών που προκάλεσαν τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στην Κακιά Σκάλα, τα ξημερώματα της ... Read more »

Μογγολία: Ανακαλύφθηκε νέο είδος δεινοσαύρου με σώμα παρόμοιο με πιγκουίνου

Ένα νέο είδος μη ιπτάμενου δεινοσαύρου με αεροδυναμικό σώμα, παρόμοιο με εκείνο των πιγκουίνων, ανακάλυψαν οι παλαιοντολόγοι στη Μογγολία. Πρόκειται για την πρώτη περίπτωση σαρκοβόρου δεινοσαύρου που περπατούσε στα δύο ... Read more »

Μουντιάλ 2022: Σε εκπομπή του Κατάρ ειρωνεύονται την φωτογράφιση των Γερμανών

Μουντιάλ 2022: Σε εκπομπή του Κατάρ ειρωνεύονται την φωτογράφιση των Γερμανών Αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Γερμανία από την φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σε τηλεοπτικη εκπομπή του Κατάρ ... Read more »

Τι είναι το "promenance" και πώς αλλάζει το ψωμί

Ένα νέο κύμα artisanal φούρνων έχει κάνει τα τελευταία χρόνια την εμφάνισή του στην Αθήνα. Αρτοποιοί αποφάσισαν να εντρυφήσουν στο προζύμι κι έστησαν μοντέρνα bakeries διεκδικώντας τον χώρο τους δίπλα ... Read more »

Στο σφυρί το σούπεργιοτ του «σκοτεινού πρίγκιπα»: Τα έσοδα θα γυρίσουν στην Ουκρανία

Τουλάχιστον εννιά μήνες μετά το ξέσπασμα του πολέμου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη πώληση ρωσικού περιουσιακού στοιχείου εκ μέρους της Ουκρανίας. Ο λόγος για το υπερπολυτελές γιοτ του Viktor Medvedchuk, ... Read more »

Η Γερμανία σχεδιάζει δίκτυο αγωγών υδρογόνου μήκους 1.800 χιλιομέτρων

Η Γερμανία σχεδιάζει δίκτυο αγωγών υδρογόνου μήκους 1.800 χιλιομέτρων Η Γερμανία σχεδιάζει να αναπτύξει ένα δίκτυο αγωγών ενέργειας υδρογόνου μήκους 1.800 χιλιομέτρων έως το 2027 με κρατική συμμετοχή, σύμφωνα με ... Read more »

Οι 6 κορυφαίοι υποδηματοποιοί στον κόσμο και η αξεπέραστη τέχνη τους

173550807_1581363492050604_2817167136267336911_n-1 Λένε ότι μπορείς να πεις πολλά για έναν άνθρωπο από τα παπούτσια του. Οι συγκεκριμένοι υποδηματοποιοί φροντίζουν τα παπούτσια των πελατών τους να αφηγούνται τη σωστή ιστορία. Με ποιο ... Read more »

Τα κορυφαία τραγούδια του YouTube για το 2022

Τα κορυφαία τραγούδια του YouTube για το 2022 Το 2022 ήταν μία ακόμη σημαντική χρονιά για τη μουσική και το YouTube παρουσίασε χθες τα 10 κορυφαία τραγούδια για το 2022. Στην κορυφή ... Read more »

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς επιστρέφει στην Αθήνα

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην καρδιά του χειμώνα αλλά ποτέ δεν είναι νωρίς για ανακοινώσεις συναυλιών και φεστιβάλ που θα δούμε το καλοκαίρι. Έτσι, λοιπόν, το Rockwave ανακοίνωσε τώρα την ... Read more »

Πέθανε ο «Iάπωνας κανίβαλος»: Η φρικιαστική ιστορία του Ισέι Σαγκάουα

Ο Ισέι Σαγκάουα, ο επονομαζόμενος «Iάπωνας κανίβαλος» Ο Ισέι Σαγκάουα, ο επονομαζόμενος «ιάπωνας κανίβαλος» επειδή δολοφόνησε και έφαγε μια Ολλανδή φοιτήτρια το 1981 στο Παρίσι, πέθανε σε ηλικία 73 ετών. ... Read more »

Ουκρανία: Η Ρωσία "αποσπά την προσοχή" της αντιαεροπορικής άμυνας με πυραύλους ικανούς να μεταφέρουν

Ουκρανία: Η Ρωσία “αποσπά την προσοχή” της αντιαεροπορικής άμυνας με πυραύλους ικανούς να μεταφέρουν Ο στρατός της Ουκρανίας δήλωσε σήμερα ότι βρήκε θραύσματα πυραύλων που εκτόξευσαν οι Ρώσοι και μπορούν ... Read more »

«Σήμερα θα ήθελα να περιμένω τα παιδιά μου»: Συντάραξε με την κατάθεσή της η Βαρβάρα Βουκάκη

«ОЈО®ОјОµПЃО± ОёО± О®ОёОµО»О± ОЅО± ПЂОµПЃО№ОјО­ОЅП‰ П„О± ПЂО±О№ОґО№О¬ ОјОїП…В»: ОЈП…ОЅП„О¬ПЃО±ОѕОµ ОјОµ П„О·ОЅ ОєО±П„О¬ОёОµПѓО® П„О·П‚ О· О’О±ПЃОІО¬ПЃО± О’ОїП…ОєО¬ОєО· Καταχειροκροτούμενη από το ακροατήριο για τη στάση της, για το μεγαλείο της ψυχής της ... Read more »

Η δράση «Καθαρή Εβδομάδα» εξαπλώνεται στην Ελλάδα

Σε όλη τη χώρα, Δήμοι θα φωταγωγήσουν εμβληματικά σημεία της κάθε πόλης, λέγοντας το δικό τους συμβολικό «Ευχαριστώ». H «Καθαρή Εβδομάδα», η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), ... Read more »

'Βγήκε ή δεν βγήκε η μπάλα' και ό,τι άλλο έγινε στη 12η ημέρα του Μουντιάλ

‘Βγήκε ή δεν βγήκε η μπάλα’ και ό,τι άλλο έγινε στη 12η ημέρα του Μουντιάλ Οι όμιλοι του Μουντιάλ σιγά-σιγά ολοκληρώνονται και ήδη οι πρώτες εκπλήξεις έχουν κάνει την εμφάνισή ... Read more »

Αθηνών - Κορίνθου : Αλπινιστές «σκανάρουν» το σημείο της κατολίσθησης στην Κακιά Σκάλα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης στο σημείο που έγινε η αποκόλληση των βράχων στην Κακιά Σκάλα χθες τα ξημερώματα. Απο νωρίς το πρωί, ειδικά εκπαιδευμένοι αλπινιστές ανέβηκαν με ... Read more »

Η Λίλα του «Άκρως Οικογενειακόν» με τη «Μάρτζυ» 20 χρόνια μετά

Η Λίλα του «Άκρως Οικογενειακόν» με τη «Μάρτζυ» 20 χρόνια μετά Μια σούπερ χαρακτηριστική σκηνή αναβίωσε πριν από λίγες μέρες… Όταν φτάνει η πιτσιρίκα που βλέπαμε στο «Άκρως Οικογενειακόν» να ... Read more »

Τι να περιμένετε σε μία πτήση: Όλα τα μυστικά από δύο αεροσυνοδούς

Τι να περιμένετε σε μία πτήση: Όλα τα μυστικά από δύο αεροσυνοδούς Σε ποιον ανήκει το μπράτσο του μεσαίου καθίσματος; Φοβούνται οι αεροσυνοδοί τις αναταράξεις; Τα παράθυρα πρέπει να είναι ... Read more »

Κανένα παιδί μόνο - Παγκάκια φιλίας στα δημοτικά σχολεία του Αλίμου

pagakia-filias Πρωτότυπα και όμορφα χρωματιστά παγκάκια παραγγέλθηκαν και φτιάχτηκαν ειδικά για τον Δήμο Αλίμου. Κάθε παγκάκι αποτελείται από μεγάλες, χρωματιστές ξυλομπογιές! Είναι όμως μοναδικά και για έναν ακόμα, πολύ πιο ... Read more »

Ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Sponsored Content Ο βυζαντινός χαρακτήρας της πόλης, η αίγλη του αυτοκρατορικού της παρελθόντος, και η πλούσια αρχιτεκτονική της, σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη ζωντάνια της και το σύγχρονο πρόσωπό της, ... Read more »

Λιανεμπόριο: «Aνάσα» από τη Black Friday, προβληματισμός την επόμενη μέρα

Λιανεμπόριο: «Aνάσα» από τη Black Friday, προβληματισμός την επόμενη μέρα Αν κα ο βαθμός ικανοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου από τον τζίρο της Black Friday ήταν από μέτριος ... Read more »

Η παταγώδης αποτυχία του Elon Musk (+video)

Η παταγώδης αποτυχία του Elon Musk (+video) Υποσχέθηκε να αλλάξει την κίνηση στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις. Το μόνο όμως που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα είναι κάποια μισοτελειωμένα τούνελ. Πολλοί θεωρούν ότι ... Read more »

Ισχυρή έκρηξη στη Σαμψούντα

Ισχυρή έκρηξη στη Σαμψούντα Έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι της Σαμψούντας, το πρωί της Παρασκευής. Samsun liman?nda patlama olmus pic.twitter.com/Hzzv9Dk5wU — IGOR (@werejj__1) December 2, 2022 Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη ... Read more »

Μαίρη Συνατσάκη: Ο διακριτικός στολισμός περιμένοντας το αστεράκι της

Μαίρη Συνατσάκη Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε τον Δεκέμβριο ο οποίος θα της χαρίσει το πιο σημαντικό δώρο της ζωής της, καθώς διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πλέον περιμένει ... Read more »

Πού βρίσκεται ο πάτερ Αντώνιος μετά την εισαγγελική εντολή να μην πλησιάζει τις δομές της Κιβωτού

Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο και σε τρεις ακόμη συνεργάτες του να πλησιάσουν τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Η απόφαση είχε έναρξη ισχύος τα μεσάνυχτα χθες και ... Read more »

Λάκης Γαβαλάς: "Ποτέ δεν ντύθηκα περισσότερο ουάου από τον αρχιμανδρίτη ή τον μητροπολίτη"

Λάκης Γαβαλάς Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο «Night Out», το βράδυ της Πέμπτης, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ταυτότητα φύλου του, αλλά και για τις ... Read more »

Πανηγύρι στο Twitter με τον Στάθη 007 στη Γη της ελιάς (photos)

Πανηγύρι στο Twitter με τον Στάθη 007 στη Γη της ελιάς (photos) Το ρίσκο δεν θα του βγει σε καλό. Ο Στάθης μπαίνει στο στόχαστρο μίας συμμορίας. Στόχος γίνεται και ... Read more »

Brigitte Macron Vs Jill Biden | Ποια ήταν πιο καλοντυμένη στο δείπνο στο Λευκό Οίκο;

Biden Macron Στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ το βράδυ της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο, με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλίας και της συζύγου του στις ... Read more »

Τέσσερα σημάδια ότι το αυτοκίνητο χάνει λάδια

Το λένε οι μηχανικοί και το φωνάζουν. Το λάδι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο αυτοκίνητο. Χωρίς αυτό, ο κινητήρας σου πάει για ανακύκλωση και γίνεται κομμάτια στο παραμικρό. Δεν ... Read more »

Το «θολό τοπίο» με τα ιδρύματα και τα κληροδοτήματα στην Ελλάδα – Τι αποκάλυψε ο Λέανδρος Ρακιντζής

Λέανδρος Ρακιντζής Άγνωστες πτυχές για τα ιδρύματα και κληροδοτήματα στην Ελλάδα αλλά και για την έλλειψη ελέγχων μίλησε ο πρώην Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής. Όπως είπε στον Realfm ... Read more »

Εορταστικό Ωράριο 2022: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Ανοιχτά δύο Κυριακές

Εορταστικό Ωράριο 2022: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα – Ανοιχτά δύο Κυριακές Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου αρχίζει το εορταστικό ωράριο ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τους Εμπορικούς Συλλόγους Αθήνας και ... Read more »

Αthens Key Hotel: Ανοίγει στην Ομόνοια πριν από τα Χριστούγεννα με υπογραφή Zeus και Wyndham (pics)

n5-ksenodoxeio Μία ακόμη ηχηρή προσθήκη στην ξενοδοχειακή πιάτσα της Αθήνας στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια έρχεται λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, λειτουργώντας ως μία ακόμη σημαντική τονωτική «ένεση» στην ... Read more »

Η Ουκρανία έχασε 13.000 στρατιώτες από την έναρξη του πολέμου - Θολό τοπίο με τις απώλειες των Ρώσων

Ουκρανοί στρατιώτες Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας αριθμούν περίπου 10-13.000 νεκρούς στρατιώτες από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, σύμφωνα με δήλωση του συμβούλου του προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαΐλο Ποντολιάκ, σε ... Read more »

Ένα διαφορετικό ουράνιο τόξο από την Audemars Piguet

Φανταστείτε τους υπέροχους ιριδισμούς και τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου που δημιουργεί το φως σε μία νερολακούβα του δρόμου, μετά τη βροχή. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα στην Carolina Bucci ... Read more »

Η Ουκρανία θέλει να απαγορεύσει τη λειτουργία ρωσικών εκκλησιών με νόμο

Η Ουκρανία θέλει να απαγορεύσει τη λειτουργία ρωσικών εκκλησιών με νόμο Η ουκρανική κυβέρνηση θα καταρτίσει νόμο που θα απαγορεύει τις εκκλησίες που συνδέονται με τη Ρωσία στο πλαίσιο κινήσεων ... Read more »

Παθήσεις θυρεοειδούς αδένα: Οι επιπτώσεις στην καρδιά

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις παραμένουν η κυριότερη αιτία θανάτου στον κόσμο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι ετησίως κοστίζουν τη ζωή 17,9 εκατομμυρίων ανθρώπων, αντιπροσωπεύοντας το 32% των θανάτων παγκοσμίως. Στους ... Read more »

Πάνω από τις επιδόσεις του 2019 πετάει η Aegean

Πάνω από τις επιδόσεις του 2019 πετάει η Aegean Συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντας έτους η ισχυρή ανοδική πορεία των επιδόσεων της Aegean τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων όσο ... Read more »

Το κράτος που βολεύεται πίσω από τη ντροπή του

κακοποίηση Είναι εξόχως βολικές οι «αποκαλύψεις» των λεπτομερειών που έρχονται στη δημοσιότητα, για τις κακοποιήσεις παιδιών, την ασέλγεια και τους βιασμούς. Βγαίνουν, κάνουν μπαμ, εντυπωσιάζουν, προκαλούν το θυμικό του κοινού ... Read more »

Κακοκαιρία Ariel: Αρχικά έντονα φαινόμενα την Πέμπτη με ύφεση από το απόγευμα

Σύννεφα Ο καιρός με μια ματιά Βροχές και καταιγίδες αρχικά τοπικά ισχυρές με ύφεση κακοκαιρίας από το απόγευμα .  Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή Οι ... Read more »

Gloria Estefan | Πώς αντιμετώπισε την επιλογή της κόρης της να δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλη

Gloria Estefan Η Gloria Estefan εξήγησε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο CNN γιατί είχε προτρέψει την κόρη της να μην κάνει coming out, όταν συνειδητοποίησε ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network