Θα επιτευχθεί συμφωνία για τη μεταρρύθμιση του ασύλου;

Ο γερμανικός Tύπος αναφέρεται στη μεταρρύθμιση του συστήματος ασύλου ενόψει της σημερινής συνάντησης των υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε., αλλά και στον νέο υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας.

θα επιτευχθεί συμφωνία για τη μεταρρύθμιση του ασύλου;

Σήμερα αναμένεται η κρίσιμη σύσκεψη των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ για το άσυλο

Σήμερα Πέμπτη, 8 Ιουνίου, οι υπουργοί Εσωτερικών της Ε.Ε. αποφασίζουν επί της αυστηροποίησης του ενωσιακού νομοθετικού πλαισίου για το άσυλο, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν. Όπως εξηγεί η Augsburger Allgemeine, «στο επίκεντρο του σχεδίου βρίσκεται η διενέργεια προκαταρκτικών ελέγχων για τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. […] Οι διαβουλεύσεις αφορούν κυρίως την εξεύρεση μίας χρυσής τομής μεταξύ αλληλεγγύης και ευθύνης.

Κράτη όπως η Ιταλία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Μάλτα και η Ισπανία ζητούν περισσότερη αλληλεγγύη στην υποδοχή των αιτούντων άσυλο. Διαμαρτύρονται ότι τους ανατίθεται υπερβολικά μεγάλη ευθύνη, ενώ οι χώρες της Ανατολικής, αλλά και της Βόρειας Ευρώπης κρίνουν ότι η αλληλεγγύη προς τα μεσογειακά κράτη είναι ήδη πολύ μεγάλη.

Ένας πιθανός συμβιβασμός που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση, υπαγορεύει ότι χώρες όπως η Ουγγαρία, η Πολωνία ή η Αυστρία θα μπορούν να εξαγοράσουν την υποχρέωσή τους να υποδεχθούν πρόσφυγες με τον κλασικό τρόπο της Ε.Ε., πληρώνοντας ένα αντίτιμο περίπου 20.000 ευρώ ανά αιτούντα άσυλο».

Από την πλευρά της, η Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρει πως «στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων θα τεθεί και το ενδεχόμενο να διενεργούνται οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου σε τρίτες χώρες, όπως σε εκείνες της Αφρικής. Η γερμανική κυβέρνηση επέμεινε να προστεθεί στο κείμενο ότι στην περίπτωση αυτή, θα έπρεπε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ της τρίτης χώρας και του αιτούντος και να μην αρκεί η απλή διέλευση από αυτήν. Ωστόσο, 15 έως 16 κράτη ζήτησαν την άρση αυτού του περιορισμού την Τετάρτη (07/06). […] Ορισμένα κράτη, όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Μάλτα, η Βουλγαρία και η Αυστρία απέρριψαν το κείμενο συνολικά, ενώ η Ολλανδία τοποθετήθηκε επίσης πολύ αρνητικά». Τέλος, η FAZ αναφέρει για την Ελλάδα και την Κύπρο πως «η συμφωνία τους είναι αβέβαιη και η τελική απόφαση θα παρθεί κατά τη συνάντηση της Πέμπτης».

Προ των πυλών μία συμφωνία Τουρκίας-Σουηδίας;

θα επιτευχθεί συμφωνία για τη μεταρρύθμιση του ασύλου;

Τουρκία και Σουηδία συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη της δεύτερης στο ΝΑΤΟ

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι ενδείξεις για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Τουρκίας και της Σουηδίας, σχετικά με την ένταξη της σκανδιναβικής χώρας στο ΝΑΤΟ. «Η Τουρκία συμφώνησε να συνεχίσει τις συνομιλίες με τη Σουηδία και κυβερνητικοί αξιωματούχοι από την Άγκυρα και τη Στοκχόλμη θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν τα εμπόδια στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ», δημοσιεύει η εφημερίδα Handelsblatt.

«ОЈП…ОјОІО±ОґОЇО¶ОїОЅП„О±П‚ ОјОµ П„О№П‚ О±ПЂО±О№П„О®ПѓОµО№П‚ П„О·П‚ О†ОіОєП…ПЃО±П‚, О· ОЈОїП…О·ОґОЇО± ОµОєПЂО»О®ПЃП‰ПѓОµ О­ОЅО±ОЅ О±ПЂПЊ П„ОїП…П‚ ПЊПЃОїП…П‚ О­ОЅП„О±ОѕО·П‚ П„О·П‚ О¤ОїП…ПЃОєОЇО±П‚, θεσπίζοντας έναν νέο αντιτρομοκρατικό νόμο. Επιπλέον, το Ανώτατο Δικαστήριο της Σουηδίας ενέκρινε την έκδοση ενός υποστηρικτή της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK στην Τουρκία. […] Ωστόσο, το πιο σημαντικό σημάδι για μια πιθανή συμφωνία προέκυψε από τον ίδιο τον πρόεδρο Ερντογάν. Το νέο του υπουργικό συμβούλιο στελεχώνεται με πραγματιστές σε θέσεις-κλειδιά, εν αντιθέσει με παλαιότερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί από τους νέους υπουργούς είχαν ήδη δημιουργήσει στενές επαφές με δυτικά κράτη στο παρελθόν, επομένως αυτό ίσως αποτελεί ένδειξη της πρόθεσης του Ερντογάν να βελτιώσει τις σχέσεις της Τουρκίας με τη Δύση».

Όσον αφορά τη Σουηδία, πάντως, «τόσο ο πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον όσο και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ συμφωνούν ότι η Σουηδία έχει κάνει “ό,τι είναι δυνατόν” για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες της Τουρκίας για την ασφάλεια. Ακόμη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία επεσήμαναν στον νέο υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, πως θα πρέπει να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Πλέον, εάν ο στόχος της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ δεν επιτευχθεί, αυτό θα δείξει σε ανθρώπους όπως ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ότι υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος στη δυτική συμμαχία», καταλήγει η οικονομική εφημερίδα.

Τουρκία: Ο στοχαστής …νέος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν

θα επιτευχθεί συμφωνία για τη μεταρρύθμιση του ασύλου;

Ο Χακάν Φιντάν, πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, αναλαμβάνει υπουργός Εξωτερικών

Σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη γείτονα χώρα, ο Χακάν Φιντάν αναλαμβάνει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και καλείται να λάβει σημαντικές γεωπολιτικές αποφάσεις, σχετικά με την πολυσυζητημένη ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αλλά και τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα και τη Δύση. Όπως δημοσιεύει το Γερμανικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο (RND), «ο Χακάν Φιντάν διετέλεσε τα τελευταία 13 χρόνια επικεφαλής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας MIT». Ο Φιντάν, Κούρδος στην καταγωγή, «είχε σημαντικό ρόλο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη, καθώς και στο κυνήγι των εξόριστων Τούρκων που επικρίνουν την κυβέρνηση».

Ο 54χρονος είχε εμπλακεί πολλάκις στην τουρκική εξωτερική πολιτική, «συμμετέχοντας εδώ και χρόνια σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις παρασκηνιακά. Ως “σκιώδης υπουργός Εξωτερικών” του Ερντογάν, σχεδίασε την προσέγγιση της Τουρκίας με το Ισραήλ και την Αίγυπτο σε μυστικές συνομιλίες και διατήρησε στενές επαφές με το Κίεβο και τη Μόσχα, ώστε να μεσολαβήσει στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Φιντάν έχει σημαντικές διεθνείς διασυνδέσεις, έχοντας συνοδεύσει τον Ερντογάν και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε πολλά σημαντικά ταξίδια».

Το RND αναφέρει τέλος, πως «ως επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών, ο Φιντάν δεν επέδειξε μόνο διπλωματικές ικανότητες, αλλά, σε αντίθεση με τον μάλλον πιο ανίδεο προκάτοχό του Τσαβούσογλου, είναι επίσης και ένας στρατηγικός στοχαστής».

Κείμενο: Γιώργος Πασσάς

News Related

OTHER NEWS

Κακοκαιρία Daniel: Οι ζημίες που προκλήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία - Εικόνες

Εκτεταμένες αλλά αναστρέψιμες είναι, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού, οι ζημίες που προκλήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel. Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα ... Read more »

Διεκδικείστε το εισιτήριό σας για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου

ethniki-trapeza Sponsored Content Το UEFA Champions League, το ετήσιο ραντεβού των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, είναι το σημαντικότερο πρωτάθλημα στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει μια ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι μια ποδοσφαιρική εμπειρία την ... Read more »

Η Παραλία: Όσα θα δούμε απόψε – Το σκληρό, ανομολόγητο παρελθόν, χτυπά πλέον την πόρτα του Χάρι

Η παραλία Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η παραλία». Απόψε στο 15ο επεισόδιο, το τελευταίο της εβδομάδας, οι ερωτήσεις του Καραχάλιου σχετικά με τις παρανομίες του κοινοβίου της Παραλίας ... Read more »

Βασιλιάς Κάρολος: Η επίσκεψή του βασιλικού ζεύγους στη Γαλλία – Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες και το… πινγκ-πονγκ

Βασιλιάς Κάρολος: Η επίσκεψή του βασιλικού ζεύγους στη Γαλλία – Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες και το… πινγκ-πονγκ Το Μπορντό επισκέπτεται σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος και αναμένεται να βρεθεί στο ... Read more »

Νίκος Παππάς: Την αγαπημένη συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει η στελέχωση της «Ομπρέλας»

Νίκος Παππάς: Την αγαπημένη συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει η στελέχωση της «Ομπρέλας» «Την υποψηφιότητα της Έφης, θεμιτά, δημοκρατικά, ανοιχτά, διάφανα, τη στηρίζει όλη η στελέχωση η οποία αμφισβήτησε και συνεχίζει ... Read more »

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κύπρο, προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κύπρο, προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες Στην Κύπρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (21/9) ο Ολυμπιακός, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουα “Νεόφυτος Χανδριώτης” μαζί με ... Read more »

Ιράν: Αυστηρότερες ποινές για τις γυναίκες που «παραβιάζουν» τον ενδυματολογικό κώδικα

Ιράν: Αυστηρότερες ποινές για τις γυναίκες που «παραβιάζουν» τον ενδυματολογικό κώδικα Αυστηρότερες ποινές για τις γυναίκες που «παραβιάζουν» τον κανόνα του χιτζάμπ ψήφισε το κοινοβούλιο του Ιράν, λίγες μέρες μετά ... Read more »

Ελέφαντες μεταναστεύουν μαζικά λόγω του θερμικού στρες από την κλιματική αλλαγή

Φωτ.: Unsplash Στο Εθνικό Πάρκο Hwange της Ζιμπάμπουε σημειώνεται το τελευταίο διάστημα μια πρωτοφανής μετανάστευση, καθώς οι ελέφαντες και διάφορα άλλα άγρια ζώα κατευθύνονται προς τη Μποτσουάνα σε αναζήτηση νερού ... Read more »

Πώς είδαν οι επιχειρηματίες τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ

Πώς είδαν οι επιχειρηματίες τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τονίζει ότι το καλάθι της ΔΕΘ ήταν τελικά μικρό μόνο για ... Read more »

Μακρακώμη: «Πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου» - Ο βοσκός περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε από αρκούδα

voskos-arkouda Για την επίθεση που δέχθηκε από αρκούδα το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του Δήμου Μακρακώμης από την οποία γλίτωσε με ελαφρά τραύματα ... Read more »

Κίνηση στους δρόμους: Μπλοκαρισμένη η άνοδος του Κηφισού λόγω τροχαίου

Κίνηση στους δρόμους: Μπλοκαρισμένη η άνοδος του Κηφισού λόγω τροχαίου Επιβαρυμένη είναι η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στην άνοδο του Κηφισού, από το Αιγάλεω μέχρι ... Read more »

Ακίνητα: Project αξιοποίησης παλαιών κτιρίων για να πέσουν οι τιμές

Ακίνητα: Project αξιοποίησης παλαιών κτιρίων για να πέσουν οι τιμές Σχέδιο για κίνητρα προκειμένου να ανακαινιστούν εκατοντάδες χιλιάδες παλαιά σπίτια που μένουν αναξιοποίητα, ώστε να στεγάσουν φθηνότερα τις ανάγκες των ... Read more »

Οδηγός σκοτώθηκε γιατί ακολουθούσε τους χάρτες της Google! (+video)

Οδηγός σκοτώθηκε γιατί ακολουθούσε τους χάρτες της Google! (+video) Οι Google Maps είναι ένα βοήθημα που εξυπηρετεί όλο τον πλανήτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει και λάθη που ... Read more »

Πώς σχολίασε ο Νίκος Παππας περί «κρατιδίου της Τουρκίας στην Κύπρο» του Κασσελάκη

Πώς σχολίασε ο Νίκος Παππας περί «κρατιδίου της Τουρκίας στην Κύπρο» του Κασσελάκη Να δικαιολογήσει τα περί «κρατιδίου της Τουρκίας στην Κύπρο» του Στέφανου Κασσελάκη επιχείρησε ο Νίκος Παππάς απαντώντας ... Read more »

Ισραήλ: Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει στην Ιερουσαλήμ την πρεσβεία της

Ισραήλ: Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει στην Ιερουσαλήμ την πρεσβεία της Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό θα μεταφέρει την πρεσβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε σήμερα ... Read more »

Το τρολάρισμα στον Άκη Παυλόπουλο για τη μαύρη γάτα που «εισέβαλε» στο στούντιο του ΣΚΑΪ – «Ήταν πάνθηρας»

μαύρη γάτα Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο από τη στιγμή που μία μαύρη γάτα μπήκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ την ώρα που οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος είχαν ... Read more »

Αλμέιδα: "Χθες όταν είπα ότι ήρθαμε για τη νίκη, ένας δημοσιογράφος χαμογελούσε, δεν μας αρέσει να μας υποτιμούν"

Ο Ματίας Αλμέιδα Η ΑΕΚ πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην Μπράιτον με 3-2 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Europa League. Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε στη ... Read more »

Full time μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Στην παιδική χαρά με τον Βλάσση της

Οι βόλτες στην παιδική χαρά δε λείπουν ποτέ από το πρόγραμμα μίας μαμάς. Έτσι και η αγαπημένη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Παρασκευής πραγματοποίησε μία εξόρμηση με τον γιο ... Read more »

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές Πριν λίγους μήνες, η παραμορφωμένη εικόνα της διάσημης ηθοποιού Μεγκ Ράιαν – με ... Read more »

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα Του Τάσου Δασόπουλου  Πραγματική “αλλαγή σελίδας”, ειδικά για την ελληνική οικονομία για την οποία πριν 10 χρόνια οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι εκτιμούσαν ... Read more »

«Καλή αρχή και καλή τύχη βεβαίως βεβαίως»- Το βίντεο της Finos Film για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Finos Film Αρχή της σχολικής χρονιάς σήμερα και η Finos Film έκανε ένα νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, αναφέρει ... Read more »

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη «О— О•О»О»О¬ОґО± ПЂО­П„П…П‡Оµ О­ОЅО± ОїПЃПЊПѓО·ОјОїВ», П‡О¬ПЃО· В«ПѓП„О№П‚ ПЂПЃОїПѓПЂО¬ОёОµО№ОµП‚ П„П‰ОЅ ОєП…ОІОµПЃОЅО®ПѓОµП‰ОЅ ОєО±О№ П„ОїП… О»О±ОїПЌ П„О·П‚ О•О»О»О¬ОґО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ Ої Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ... Read more »

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου - Φωτογραφίες

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου – Φωτογραφίες Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, ... Read more »

ΚΕΕΡΦΑ: Αγνοούνται 8 μετανάστες εργάτες γης, κινδυνεύουν ζωές στις πληγείσες περιοχές

Καταστροφές από την κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας Σε καταγγελία για αγνοούμενους, αλλά και εγκλωβισμένους μετανάστες εργάτες γης και κατοίκους Ρομά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι ... Read more »

Ένταση στην Λάρισα: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στην Λάρισα Επεισόδια έγιναν έξω από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στην Λάρισα, όπου μετέβη την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ... Read more »

«Πληγωμένη» η ΔΕΘ, αλλά και η Θεσσαλονίκη από τις ακυρώσεις

Σημαντικές απώλειες μετρούν τόσο η ΔΕΘ όσο και όλη η αγορά της Θεσσαλονίκης από την ακύρωση της πρωθυπουργικής-κυβερνητικής παρουσίας και το «τσουνάμι» ακυρώσεων συνεδρίων, ημερίδων κ.ο.κ. που επέφεραν οι βιβλικές… ... Read more »

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο Προειδοποίηση και για «άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες» απηύθυνε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Δευτέρας στη σκιά της μεγάλης ... Read more »

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους – Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία. Σήμερα ... Read more »

"One Life": Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς

“One Life”: Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “One Life” του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη ... Read more »

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως οι σχέσεις της χώρας του με το ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự