Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια για την skin care routine της

Μιλώντας για το άγχος που προκαλεί στους περισσότερους από μας η καθημερινότητα, η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε «Όταν έχω όμως πολύ άγχος προσπαθώ να ξεσπάσω, να ξεκουράζομαι και πάνω απ’ όλα να μιλάω».

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε σε ένα Q&A στο Instagram, μέσω του οποίου απάντησε σε ερωτήσεις των ακόλουθων της, οι οποίες σχετίζονταν σε μεγάλο βαθμό με τη μητρότητα και το φορτωμένο πρόγραμμα μίας νέας μαμάς που είναι και εργαζόμενη και γυναίκα και όλα όσα δεν σταματούν να υπάρχουν όταν έρχονται στον κόσμο δύο αγγελούδια!

Στην ερώτηση «τι σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου;», η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απάντησε:

«О ПЋП‚ ОёО± ПЂОїО»О»О±ПЂО»О±ПѓО№О±ПѓП„ПЋ ОЅО± П„О± ПЂПЃОїО»О¬ОІП‰ ПЊО»О±! ОџО№ОєОїОіО­ОЅОµО№О±, П„О·ОЅ ОµП„О±О№ПЃОµОЇО± ОјОїП…, П„О№П‚ ОґОїП…О»ОµО№О­П‚ ОјОїП…, П„О± П„ОїП… ПѓПЂО№П„О№ОїПЌ, О±ОЅО±ОєО±О№ОЅОЇПѓОµО№П‚, ОіП…ОјОЅО±ПѓП„О№ОєО­П‚, П„ОїОЅ ОµО±П…П„ПЊ ОјОїП…, П„ОїП…П‚ П†ОЇО»ОїП…П‚ μου… О±П‡, О±П„ОµО»ОµОЇП‰П„О· О· О»ОЇПѓП„О± ОјО±ОјО¬ОґОµП‚!

Αλλά… λίγα λίγα κι όλα γίνονται! Συνήθως κάτι μένει πάντα πίσω αλλά δεν πειράζει κι αύριο μέρα είναι»!

η χριστίνα μπόμπα αποκάλυψε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια για την skin care routine της

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια για την skin care routine της – 1

Ενώ σε επόμενο ερώτημα που αφορούσε το τρέξιμο, είπε ότι:

«О€П‡П‰ ОјОЇО± ОµОІОґОїОјО¬ОґО± ОЅО± П„ПЃО­ОѕП‰/ОіП…ОјОЅО±ПѓП„ПЋ. О•ОЇОЅО±О№ О±П…П„ПЊ П„Ої ПЂПЃПЊОІО»О·ОјО± П„ОїП… ПЂОїО»О»О±ПЂО»О±ПѓО№О±ПѓОјОїПЌ ПЂОїП… О»О­ОіО±ОјОµ Оє ПЂОїП… ОєО¬П„О№ ОјО­ОЅОµО№ ПЂОЇПѓП‰! О‘ПЌПЃО№Ої П„Ої ОІО¬О¶П‰ ПѓП„ПЊП‡ОїВ»!

Μιλώντας για το άγχος που προκαλεί στους περισσότερους από μας η καθημερινότητα, η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε:

«О•П…П„П…П‡ПЋП‚ ОµОЇОјО±О№ П€ПЌП‡ПЃО±О№ОјОїП‚ О¬ОЅОёПЃП‰ПЂОїП‚ ОєО±О№ ОґОµОЅ ПЂО±ОЅО№ОєОїОІО¬О»О»ОїОјО±О№! Όταν έχω όμως πολύ άγχος προσπαθώ να ξεσπάσω, να ξεκουράζομαι και πάνω απ’ όλα να μιλάω! Στο Σάκη, στους δικούς μου, στους φίλους μου, στον ψυχαναλυτή μου(που τώρα δεν πάω αλλά στο παρελθόν με είχε βοηθήσει πολύ) και πάντα σκέφτομαι, αν σε πέντε χρόνια αυτό δε θα έχει σημασία, δε χρειάζεται άγχος».

η χριστίνα μπόμπα αποκάλυψε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια για την skin care routine της

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια για την skin care routine της – 2

Τα tips της Χριστίνας Μπόμπα για την ιδανική skin care routine !

Φυσικά, οι φανς της Χριστίνας ενδιαφέρθηκαν να μάθουν και τα μυστικά ομορφιάς της, με την ίδια να δίνει ως tip για μία ιδανική skin care routine τον καλό καθαρισμό και την ενυδάτωση.

Ενώ αναφορικά με το άρωμα που φοράει, η Μπόμπα αποκάλυψε ότι δεν φοράει άρωμα αλλά ούτε και αποσμητικό! Ενώ τόνισε πως «άρωμα σε κάποιες περιπτώσεις, αν κάτι με συνεπάρει, μπορεί να φοράω για λίγο διάστημα».

η χριστίνα μπόμπα αποκάλυψε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια για την skin care routine της

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μία ασυνήθιστη λεπτομέρεια για την skin care routine της – 3

Αυτή την περίοδο, η οικογένεια Τανιμανίδη ετοιμάζεται να μετακομίσει και οι προετοιμασίες τρέχουν.

Μαζί με αυτές και η Χριστίνα, η οποία μέσα από το Q&A της έδειξε για ακόμα μία φορά έναν από τους λόγους που τα social media είναι στα high τους.

News Related

OTHER NEWS

Κίνητρα για να επιστρέψουν στην αγορά 900.000 ακίνητα

Με εκπτώσεις φόρου αλλά και επιδοτήσεις, η κυβέρνηση θέτει στόχο να επισκευαστούν και να μπουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 900.000 κλειστά ακίνητα. Ζητούμενο να αυξηθεί η ... Read more »

Πώς θα είναι η υπογειοποιημένη λεωφόρος Ποσειδώνος στο Ελληνικό (pics + vid)

To 2025 αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο έργο υποδομών του Ελληνικού που δεν είναι άλλο από την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Σε αυτή τη φάση, με βάση τα στοιχεία από ... Read more »

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο Έγινε… american bar το Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας μετά από άγριες συμπλοκές οπαδών της Παρί και της Νιούκαστλ, ... Read more »

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα - Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα – Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο Η γρίπη H1N1 είναι επίσης γνωστή ως γρίπη των χοίρων. Ονομάζεται γρίπη των χοίρων γιατί στο παρελθόν οι άνθρωποι που ασθένησαν ... Read more »

«Science»: Το βακτήριο E. coli μπορεί να γίνει ανθεκτικό στα κοινά αντιβιοτικά

«ScienceВ»: О¤Ої ОІО±ОєП„О®ПЃО№Ої E. coli ОјПЂОїПЃОµОЇ ОЅО± ОіОЇОЅОµО№ О±ОЅОёОµОєП„О№ОєПЊ ПѓП„О± ОєОїО№ОЅО¬ О±ОЅП„О№ОІО№ОїП„О№ОєО¬ Το βακτήριο E. coli μπορεί να αναπτύξει υψηλή αντοχή στα αντιβιοτικά, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ... Read more »

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ Η επιβεβαίωση της επερχόμενης ταινίας Babygirl έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο του κινηματογράφου. Σε παραγωγή της A24 και σκηνοθεσία της Halina ... Read more »

Μην τιμωρείς το παιδί όταν είναι αναστατωμένο: Μάθε του πώς να διαχειρίζεται τον θυμό του!

Angry offended little girl ignoring mother words, advice “Σήμερα θα φάμε γιουβέτσι”, λέω με χαρά στον 7χρονο γιο μου- ένα φαγητό που πάντα του άρεσε- για να πάρω την θυμωμένη ... Read more »
Top List in the World