Ζώδια | Τι προβλέπουν τα άστρα για το μήνα του έρωτα

ζώδια | τι προβλέπουν τα άστρα για το μήνα του έρωτα

Αγίου Βαλεντίνου

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητα είναι αυξημένη και ο ερωτισμός στα ύψη. Από τα μέσα του μήνα, με Ερμή/Αφροδίτη/Άρη στον Υδροχόο, να περιμένεις αλλαγές στην κοινωνική ζωή, σε φιλίες, γνωριμίες και σε συμμετοχή σε συλλογικές δράσεις. Βγες να γιορτάσεις και να απολαύσεις τον έρωτα, με πάθος και ένταση. Κάνε μια πολυτελή έξοδο σε καλό εστιατόριο, με ακριβό ποτό και φαγητό. Σε απασχολούν η δημόσια εικόνα σου και η εμφάνισή σου, το τι εντύπωση αφήνεις στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα, μπορεί να αποφασίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, θα βρεις τον τρόπο να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα και να γιορτάσεις με καλό φαγητό, κρασί και πολύ έρωτα. Ο μήνας είναι ερωτικός, με όμορφες και παθιασμένες στιγμές αλλά πρόσεχε γιατί αν είσαι μόνη, μπορεί να οδηγηθείς σε εφήμερες ιστορίες που δεν έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν και αργότερα ξεσπάς με εκνευρισμό. Σκέψου λοιπόν, ή όλα ή τίποτα, βάλε τον πήχη ψηλά και δημιούργησε μόνο ποιοτικές σχέσεις. Διαφορετικά, η μοναξιά θα γίνει μεγαλύτερη. Τόλμα να ζητάς πράγματα από το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε να μείνεις μακριά από παρασκήνιο καθώς και από μυστικές συμφωνίες. Κράτα χαμηλό προφίλ και μυστικά τα σχέδιά σου. Γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου  ακόμα και με φίλους. Θα περάσεις καλά περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Για να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου, απόφυγε τις ζήλιες ή κινήσεις που θα κάνουν το σύντροφό σου να ζηλέψει. Ότι ξεκινήσει τώρα, αν έχει πάθος και ψυχή, θα το δεις να μακροημερεύει. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να λήξει μια ερωτική  ιστορία που σε κρατούσε πίσω. Μην αφήνεις συγγενικά πρόσωπα να μπλέκονται στα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί στη σχέση σου να είχε δημιουργηθεί ένα ψυχρό κλίμα, μπορεί να έδωσες και ένα τέλος.  Αν είσαι μόνη, μπορεί να ήρθε στη ζωή σου και κάτι κεραυνοβόλο με σεξουαλικό χαρακτήρα. Πρόσεχε να μην ενδώσεις σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σιγά-σιγά με ρομαντικές βόλτες, γλυκόλογα, ενωτική διάθεση και υποσχέσεις αγάπης. Φαίνεται πως θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου του Αγίου Βαλεντίνου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και θα εισπράξεις την αγάπη που επιθυμείς. Θα ανανεωθείς.

ΛΕΩΝ

Μπορεί η σχέση σου να σε προβληματίζει. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σε προετοιμάζει για ριζικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Κλείνει ένα κεφάλαιο και ξεκινάει ένα άλλο. Αναθεωρείς πολύτιμες σχέσεις. Είσαι κτητική και έχεις εμμονές που πρέπει να ξεπεράσεις. Κάνε αλλαγές, έστω και με κόστος,για να εξασφαλίσεις μια πιο αρμονική ζωή.  Κάνε την επανάστασή σου για  να αποτινάξεις από τη ζωή σου καταπιεστικές σχέσεις και τοξικές καταστάσεις. Προετοιμάσου για ένα πάθος που θα κορυφωθεί  μετά τον Άγιο Βαλεντίνο. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να φέρει μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός φέρνει ερωτικές στιγμές, ρομαντικές αποδράσεις και νέα ειδύλλια. Ο μήνας αυτός φέρνει τρυφερές συζητήσεις και εξομολογήσεις, πάθος και διάθεση για αμοιβαιότητα και μοίρασμα.  Ένας κεραυνοβόλος έρωτας με έντονα συναισθήματα μπορεί να προκύψει αν είσαι μόνη. Ζήσε αυτό το όμορφο κλίμα ακόμα και αν έχει κάποια απατηλά χαρακτηριστικά. Θα ανανεωθείς και θα βγεις εκτός προγράμματος.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να κάνεις κάποιες ευχάριστες συγκεντρώσεις στο σπίτι σου και  να περάσεις καλά. Τάσεις νοσταλγίας μπορεί να σε πιάσουν. Θα περάσεις ρομαντικές στιγμές στο σπίτι σου ή μπορεί να καλέσεις κόσμο και να το διασκεδάσεις. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε αγαπημένα πρόσωπα. Ο Πλούτωνας θα φέρει ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου. Μέσα από τις στάχτες, αναγεννάται μια ερωτική σχέση. Προσοχή στις υπερβολές. Μην μπλέκεις οικονομικά με αισθηματικά. Ο ανταγωνισμός δηλητηριάζει τις σχέσεις σου. Ο Πλούτωνας, αργά και σταθερά, θα βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Να περιμένεις θετικές ερωτικές ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζεις πολύ δυνατές καταστάσεις μέσα στην οικογένεια. Κάνεις τον απολογισμό σου και απομακρύνεσαι από καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο και σε πονάνε. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και κάποιοι σου ξύνουν πληγές που δεν έχεις επουλώσει. Με τον Πλούτωνα, τίποτε ψεύτικο δεν θα μείνει στη ζωή σου. Δεν πτοείσαι, ζεις στο δικό σου ροζ συννεφάκι. Απολαμβάνεις ερωτικές στιγμές και μπορεί να δημιουργήσεις ένα ειδύλλιο απελευθερώνοντας συναισθήματα στοργής και αγάπης. Προσοχή στις υπερβολές για να μην χαλάσεις μια καλή σχέση. Κάνε μια σύντομη απόδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή καθώς ο Κρόνος βγάζει αυστηρότητα και περιορισμό. Τα λόγια σου μπορεί να είναι ψυχρά, βαριά, σκληρά. Θα πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις χωρίς υπερβολές και φασαρίες. Με τον Πλούτωνα, ο λόγος σου είναι δυνατός, αλλάζεις συμπεριφορές, παίρνεις αποφάσεις ζωής. Αλλάζεις τον εαυτό σου, τα αλλάζεις όλα. Προσοχή στις υπερβολές, μπορεί να έχεις διλήμματα προς το τέλος του μήνα. Παρόλα αυτά έχεις διάθεση να προσφέρεις κάτι ξεχωριστό στο ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου τρυφερά, κάνεις όμορφες ρομαντικές συζητήσεις και αποδράσεις για δυο, κυριαρχούν τρυφερότητα και αίσθηση χαράς στη σχέση σου. Είναι μια πολύ ερωτική περίοδος και ταυτόχρονα πολύ δυναμική. Βγες, διασκέδασε, απόλαυσε την κοινωνική ζωή. Κάνε χρήσιμες επαφές και γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Πλούτωνα, βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ετοιμάζεις ήδη κάποιες αλλαγές, μετασχηματίζεσαι. Αποτινάζεις σχέσεις και καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο σε έναν εαυτό που δεν είσαι εσύ. Θα βρεις τον εαυτό σου ακόμα και μέσα από δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις. Θα κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Μπορεί αυτές οι αλλαγές να είναι βιαστικές και σπασμωδικές, πρόσεχε μην τις πληρώσεις ακριβά.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι πολύ κοινωνική, όμως μην εκτίθεσαι γιατί υπάρχει παρασκήνιο. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου είναι μεγάλα.θα ακούσεις όμορφα λόγια, θα κάνεις ερωτικές συναντήσεις, ρομαντικές συζητήσεις και αποδράσεις. Το κλίμα θα είναι χαλαρό και χαρούμενο. Προσοχή στο τέλος του μήνα γιατί μπορεί να βιώσεις μια απόρριψη ή να ακούσεις κάποιες μεγάλες αλήθειες. Ένα μάθημα ζωής θα σου ανοίξει τα μάτια, θα σε ωριμάσει έτσι ώστε μελλοντικά να κινείσαι χωρίς ψευδαισθήσεις. Μπορεί να βγουν όλα τα άπλυτα στη φόρα, μπορεί να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου και να χάσεις το δίκιο σου.

News Related

OTHER NEWS

Οκτώ νεκροί από την "καταιγίδα του αιώνα" που πλήττει Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία

Οκτώ νεκροί από την “καταιγίδα του αιώνα” που πλήττει Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία Οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Ρωσία, την προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας, σε άλλες κατεχόμενες ... Read more »

Κίνητρα για να επιστρέψουν στην αγορά 900.000 ακίνητα

Με εκπτώσεις φόρου αλλά και επιδοτήσεις, η κυβέρνηση θέτει στόχο να επισκευαστούν και να μπουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 900.000 κλειστά ακίνητα. Ζητούμενο να αυξηθεί η ... Read more »

Πώς θα είναι η υπογειοποιημένη λεωφόρος Ποσειδώνος στο Ελληνικό (pics + vid)

To 2025 αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο έργο υποδομών του Ελληνικού που δεν είναι άλλο από την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Σε αυτή τη φάση, με βάση τα στοιχεία από ... Read more »

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο Έγινε… american bar το Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας μετά από άγριες συμπλοκές οπαδών της Παρί και της Νιούκαστλ, ... Read more »

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα - Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα – Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο Η γρίπη H1N1 είναι επίσης γνωστή ως γρίπη των χοίρων. Ονομάζεται γρίπη των χοίρων γιατί στο παρελθόν οι άνθρωποι που ασθένησαν ... Read more »

«Science»: Το βακτήριο E. coli μπορεί να γίνει ανθεκτικό στα κοινά αντιβιοτικά

«ScienceВ»: О¤Ої ОІО±ОєП„О®ПЃО№Ої E. coli ОјПЂОїПЃОµОЇ ОЅО± ОіОЇОЅОµО№ О±ОЅОёОµОєП„О№ОєПЊ ПѓП„О± ОєОїО№ОЅО¬ О±ОЅП„О№ОІО№ОїП„О№ОєО¬ Το βακτήριο E. coli μπορεί να αναπτύξει υψηλή αντοχή στα αντιβιοτικά, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ... Read more »

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ Η επιβεβαίωση της επερχόμενης ταινίας Babygirl έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο του κινηματογράφου. Σε παραγωγή της A24 και σκηνοθεσία της Halina ... Read more »
Top List in the World