Ενοικίαση σπιτιού: 4 λεπτομέρειες που πρέπει να τσεκάρετε πριν υπογράψετε το μισθωτήριο

ενοικίαση σπιτιού: 4 λεπτομέρειες που πρέπει να τσεκάρετε πριν υπογράψετε το μισθωτήριο

Ακίνητα (φωτογραφία αρχείου)

Η αναζήτηση ενός νέου σπιτιού προς ενοικίαση είναι συνήθως μια μακρά διαδικασία, που ορισμένες φορές γίνεται και επίπονη.

Ειδικά όταν η ανάγκη να βρείτε ένα νέο σπίτι είναι χρονικά επιτακτική, για παράδειγμα λόγω αλλαγής τόπου εργασίας ή των σχολείων των παιδιών ή γιατί καλωσορίσατε πρόσφατα ένα νέο μέλος της οικογένειας και χρειάζεστε μεγαλύτερο σπίτι.

Καμιά φορά η χρονική πίεση, ειδικά όταν συνοδεύεται από ενθουσιασμό για ένα σπίτι που μόλις είδατε, οδηγεί σε βεβιασμένες αποφάσεις, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις προκαλούν προβλήματα τα οποία εντοπίζετε όταν έχει ήδη μπει στο σπίτι.

Η διακόσμηση ή διαρρύθμιση ενός σπιτιού μπορεί να σας αρέσει. Το ίδιο και η γειτονιά στην οποία αυτό βρίσκεται. Αν και καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες σας, όπως τις προσδιορίσατε στην αρχή της αναζήτησής σας, καλό είναι πριν την τελική απόφαση και υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου να διπλοτσεκάρετε ορισμένες λεπτομέρειες.

Αλλά και μετά την υπογραφή του συμβολαίου καλό είναι να εξασφαλίσετε ότι η διαμονή σας εκεί θα είναι ομαλή, όσον αφορά το σκέλος των εξόδων και της κατάστασης του σπιτιού.

Αν και στην κοινωνία μας υπάρχει σε μεγάλο βαθμό εμπιστοσύνη στα συναλλακτικά ήθη (δεν περιμένουμε να μας κοροϊδέψουν ή εξαπατήσουν σε μια συναλλαγή), σε ορισμένες περιπτώσεις είτε προκύπτει δόλος στην απόκρυψη ορισμένων σημαντικών λεπτομερειών στο σπίτι είτε απλά υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές στην ενοικίαση ενός σπιτιού.

Εσείς βιάζεστε να μπείτε γιατί το θεωρείτε ιδανικό, και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βιάζεται να το νοικιάσει για να ξεκινήσει να εισπράττει ενοίκια.

Όπως λέει η λαϊκή σοφία “οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους”. Αυτό το μότο πρέπει να το ακολουθείτε και πριν την τελική υπογραφή του μισθωτηρίου. Και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι ξεκάθαρες όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Η νομοθεσία έχει βελτιωθεί επίσης σημαντικά και πλέον παρέχει αρκετές δικλείδες ασφαλείας και στον ιδιοκτήτη και στον ενοικιαστή ενός διαμερίσματος.

Σε κάθε περίπτωση, πριν βάλετε την τελική υπογραφή στο μισθωτήριο συμβόλαιο, τσεκάρετε τα παρακάτω, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση αργότερα.

1. Σιγουρευτείτε για τα τετραγωνικά

Μην κολλάτε ποτέ σε ένα νούμερο. Αν στην αγγελία που δείτε αναφέρει ότι το σπίτι έχει επιφάνεια 90 τετραγωνικά μέτρα, κρατήστε το νούμερο αυτό στο μυαλό σας αλλά όταν το επισκεφθείτε ελέγξτε ότι πράγματι είναι τόσο μεγάλο. Το ίδιο ισχύει και αν ο ιδιοκτήτης σας αναφέρει αριθμό τετραγωνικών μέτρων. Αν, δε, σας αναφέρει άλλο νούμερο σε σχέση με αυτό που είδατε στην αγγελία (μικρότερο ή μεγαλύτερο), αυτό πρέπει να σας υποψιάσει. Όταν επισκεφθείτε το σπίτι, πριν την τελική σας απόφαση, ελέγξτε τους χώρους και εκτιμήστε το μέγεθός τους. Αν προβληματίζεστε, μετρήστε τις διαστάσεις των δωματίων μόνοι σας και κάνετε τους πολλαπλασιασμούς για να βρείτε τα τετραγωνικά μέτρα. Αν δεν τα καταφέρετε και θέλετε να είστε σίγουροι, φωνάξτε έναν μηχανικό να κάνει τις μετρήσεις, για περισσότερη ακρίβεια. Αν ανταποκρίνεται το δικό σας νούμερο με αυτό του ιδιοκτήτη και της αγγελίας (ακόμη και με μια μικρή απόκλιση 2 ή 3 τετραγωνικών μέτρων) όλα βαίνουν καλώς. Αν όχι, μη διστάσετε να ρωτήσετε γιατί προκύπτει η διαφορά. Έτσι, θα μπορέσετε να εκτιμήσετε και την προσέγγιση του ιδιοκτήση, αν θέλει να σας παραπλανήσει ή όχι. Πολλές φορές, επίσης, στην επιφάνεια του σπιτιού περιλαμβάνονται και οι εξωτερικοί χώροι ή οι βεράντες. Σε κάθε περίπτωση διευκρινήστε το.

2. Ελέγξτε την κατάσταση του σπιτιού προσεκτικά

Πολλές φορές πάνω στη βιασύνη για εύρεση νέου σπιτιού, παραβλέπετε πράγματα που μπορεί να είναι λεπτομέρειες αλλά μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν μπείτε στο σπίτι. Μπορεί να σας αναγκάσουν να πληρώσετε πολλά παραπάνω σε επισκευές ή να προκύψουν προστριβές με τον ιδιοκτήτη. Σίγουρα δε θέλετε να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή στο νέο σπίτι ανακαλύπτοντας ζημιές, βάζοντας το χέρι στην τσέπη βαθιά πολλές φορές ή ερχόμενοι σε διαφωνίες και τσακωμούς με τον ιδιοκτήτη. Για αυτό το λόγο, αν και επισκεφθήκατε το σπίτι ήδη μια φορά και μιλήσατε με τον ιδιοκτήτη στην αρχή της αναζήτησης, αν το επιλέξετε στην τελική σας λίστα με τις 3 έως 5 επικρατέστερες επιλογές σας, επισκεφθείτε το ξανά. Καλύτερα κάντε το ημέρα και όχι αργά το απόγευμα ή βράδυ. Στο φυσικό φως του ήλιου θα αποκτήσετε καλύτερη εικόνα του σπιτιού. Το φως είναι επίσης σύμμαχός σας στη διαπίστωση “κρυφών” ζημιών. Όταν είστε κουρασμένοι μετά τη δουλειά και το επισκέπτεστε προς έλεγχο βράδυ μπορεί να μη διακρίνετε εύκολα τις ατέλειες στους τοίχους ή φουσκώματα λόγω υγρασίας σε ντουλάπια ή στο ταβάνι. Σε κάθε περίπτωση, τραβήξτε καλής ευκρίνειας φωτογραφίες από τα σημεία στα οποία διαπιστώσατε ζημιές και στείλτε τις με email στον ιδιοκτήτη. Αυτό εξασφαλίζει σε σημαντικό βαθμό ότι οι ζημιές προϋπήρχαν και δεν ευθύνεστε εσείς, καθώς τόσο η ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας όσο και η αποστολή του email αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

3. Τσεκάρετε όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου

Μην στέκεστε μόνο στο οικονομικό κομμάτι του μισθωτηρίου (πόσο θα είναι το ενοίκιο και πόσα μισθώματα πρέπει να δώσετε στην αρχή ως εγγύηση). Αυτά είναι μετρημένα κουκιά και θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα αποτυπωθεί σωστά στο συμβόλαιο. Ωστόσο και αυτά χρειάζονται έλεγχο. Εκτός από τα οικονομικά, υπάρχουν, όμως, πολλά ακόμη σημαντικά θέματα που πρέπει να διπλοτσεκάρετε στο συμβόλαιο. Αυτά αφορούν συνήθως επιπλέον υποχρεώσεις του ενοικιαστή για έξοδα ή αποποίηση υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη. Ποιός θα πληρώνει για τις φθορές στο σπίτι; Επίσης, τι νοείται φυσιολογική φθορά λόγω κανονικής χρήσης του σπιτιού και τί όχι; Ποιές επισκευές υποχρεούται να καλύψει ο ιδιοκτήτης και ποιές οι ενοικιαστής; Ορισμένες φορές, μπαίνουν στα συμβόλαια όροι ή ψιλά γράμματα τα οποία είτε είναι παράνομα (δηλαδή εκ του νόμου δεν πρέπει να περιλαμβάνονται) είτε είναι πρακτικά εξόφθαλμα παράλογα. Σε κάθε περίπτωση κρατήστε στο μυαλό σας τα παρακάτω: ποτέ μην υπογράψετε μισθωτήριο χωρίς να το διαβάσετε προσεκτικά (και τα ψιλά γράμματα). Αν έχετε αμφιβολίες, δώστε το μισθωτήριο σε έναν δικηγόρο ή έστω σε κάποιο φίλο σας που τυχαίνει να έχει γνώση και εμπειρία στις ενοικιάσεις σπιτιών. Θα σας προφυλάξει από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις και διαξιφισμούς.

4. Κάνετε ασφάλεια ενοικίου

Πολλοί ενοικιαστές παραβλέπουν την αναγκαιότητα ασφάλειας σε ένα σπίτι το οποίο δεν τους ανήκει αλλά απλά μισθώνουν. Θεωρούν ότι δεν είναι δικό τους και ότι, όπως προβλέπεται από το νόμο, όλες οι ζημιές καλύπτονται από τον ιδιοκτήτη.

Τί θα συμβεί όμως σε περίπτωση ζημιών από πυρκαγιά ή πλημμύρα; Ειδικά στις μέρες μας με την κλιματική κρίση και τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες και τις συνέπειες που αυτές προκαλούν (κάτι που αναμένεται να αυξηθεί σε συχνότητα και σφοδρότητα στο μέλλον), η ασφάλιση των υπαρχόντων σας καθίσταται απαραίτητη.

Επίσης, μπορείτε να καλυφθείτε από κλοπές ή ακόμη για έξοδα λόγω μεγάλων τεχνικών προβλημάτων στο σπίτι που οφείλονται σε εσάς.

Ακόμη, μπορείτε να ασφαλίσετε τα υπάρχοντά σας και το σπίτι από βανδαλισμούς ή τρομοκρατικές ενέργειες, ακόμη και για αστική ευθύνη από προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από συμβάντα στο σπίτι σας (π.χ. πυρκαγιά από αμέλειά σας).

Και μην ξεχνάτε ότι σε περίπτωση που στο σπίτι που νοικιάζετε έχουν κρατηθεί έπιπλα ή συσκευές του ιδιοκτήτη (επιπλωμένο ή ημιεπιπλωμένο σπίτι), μια ασφάλιση θα σας καλύψει για τυχόν φθορές τους από τη χρήση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, πριν βάλετε την υπογραφή σας σε ένα μισθωτήριο συμβόλαιο, βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως ενήμεροι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, και υπάρχει διαφάνεια και ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές (εσάς ως ενοικιαστή και τον ιδιοκτήτη). Έτσι, θα κάνετε το ξεκίνημα στο νέο σας σπίτι ξέγνοιαστο, ώστε να απολαύσετε τη διαμονή σας μέσα σε αυτό, είτε αυτή κρατήσει λίγο ή πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

News Related

OTHER NEWS

Γιατί πέφτουν οι τιμές των ακατέργαστων διαμαντιών, αλλά όχι των κοσμημάτων

Γιατί πέφτουν οι τιμές των ακατέργαστων διαμαντιών, αλλά όχι των κοσμημάτων Οι τιμές των ακατέργαστων διαμαντιών – των άκοπων, μη στιλβωμένων λίθων – έχουν υποχωρήσει το 2023, καθώς πολλοί καταναλωτές ... Read more »

Δημοσίευμα - σοκ στην Κροατία: «Η Ντινάμο φυγάδευσε έναν χούλιγκαν των επεισοδίων της Φιλαδέλφειας»

Αποκαλύψεις που -εφόσον ισχύουν- δίνουν μια συγκλονιστική προέκταση στο θέμα των αιματηρών επεισοδίων της Νέας Φιλαδέλφειας κάνει το «National». Σε δημοσίευμά του το κροατικό περιοδικό αναφέρεται σε προσπάθεια της Ντινάμο ν’ αποσιωπήσει ότι το βράδυ των ... Read more »

Σχολές της ΔΥΠΑ για τουριστικά επαγγέλματα: Ποιοι απόφοιτοι Λυκείου γίνονται δεκτοί – Οι αιτήσεις και οι αμοιβές

ΔΥΠΑ Ακόμη λίγες ημέρες έμειναν στους απόφοιτους Λυκείου ή Γυμνασίου που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για την εισαγωγή τους σε Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, το σχολικό έτος ... Read more »

Ιωάννινα: Αιματηρό επεισόδιο σε σούπερ μάρκετ – Τον μαχαίρωσε έπειτα από διαπληκτισμό

Ιωάννινα Πανικός επικράτησε πριν από λίγο σε σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, δύο άνδρες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, είχαν έντονο διαπληκτισμό στην είσοδο του καταστήματος που ... Read more »

Πέφτουν οι τιμές των Rolex – «Αντέχουν» τα πιο φθηνά μοντέλα

Σε πτωτική τροχιά παραμένουν οι τιμές των μεταχειρισμένων ρολογιών Rolex στη δευτερογενή αγορά, την ώρα που τα ρολόγια Cartier και Omega πηγαίνουν συγκριτικά καλύτερα. Ο δείκτης Bloomberg Subdial Watch Index ... Read more »

«Μην παραχαράσσετε την ιστορία»: Οργή Βερολίνου για ρωσικό σχολικό βιβλίο - Μιλά για προσάρτηση της Αν. Γερμανίας από τη Δυτική

AP Η ιστορία της Γερμανικής Επανένωσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Σοβιετικής Ένωσης και την περεστρόικα του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση των 40 χρόνων ... Read more »

Smart Readiness Vouchers: 120.000 ακίνητα αποκτούν υπερ-υψηλές ταχύτητες

Smart Readiness Vouchers: 120.000 ακίνητα αποκτούν υπερ-υψηλές ταχύτητες 120.000 ακίνητα αποκτούν υπερ-υψηλές ταχύτητες, μέσω του προγράμματος Smart Readiness Vouchers του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συνολικού προϋπολογισμού 100.000.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από ... Read more »

Η ανταρσία των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ έχει διεθνείς προεκτάσεις

Η ανταρσία των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ έχει διεθνείς προεκτάσεις Eντονη ανησυχία στο Κίεβο, αλλά και στον Λευκό Οίκο, προκάλεσε το προσωρινό πάγωμα της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ύστερα από ... Read more »

Στα φαρμακεία τα αντιγριπικά εμβόλια - Τι ισχύει για τα συμβατικά και τα νέου τύπου

Στα φαρμακεία τα αντιγριπικά εμβόλια – Τι ισχύει για τα συμβατικά και τα νέου τύπου Διαθέσιμα είναι τα εμβόλια της εποχικής γρίπης στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη υπάρχει αυξημένη ... Read more »

Σεισμός στη Νάπολη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σεισμός στη Νάπολη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στη Νάπολη υπέστη σοκ το βράδυ της Δευτέρας (2/10) , αφού η ιταλική ... Read more »

Χίος - Ολυμπιακός 3-28: Στο ρελαντί οι ερυθρόλευκοι στο νησί της μαστίχας

1 / ( / EUROKINISSI) Έναν απογευματινό προπονητικό “περίπατο” στη Χίο και συγκεκριμένα στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, καθώς επιβλήθηκε άνετα με 28-3 επί του ΝΟ Χίου για ... Read more »

Ουκρανία και Πολωνία κατέληξαν σε συμφωνία για τη διαμετακόμιση των σιτηρών

Σιτηρά_ουκρανία Σε συμφωνία κατέληξαν Βαρσοβία και Κίεβο την Τρίτη για τη διαμετακόμιση των σιτηρών. Οι δύο χώρες συμφώνησαν να επιταχύνουν τη διέλευση των ουκρανικών εξαγωγών δημητριακών μέσω της Πολωνίας σε ... Read more »

Τηλεθέαση - Δελτία ειδήσεων: Αυτό το κανάλι πήρε την πρωτιά τον Σεπτέμβριο

Τηλεθέαση – Την πρώτη θέση κατέκτησε το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha τον Σεπτέμβριο στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 13,3%, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ακολούθησαν: MEGA 13,2%, ΣΚΑΙ 11,4%, STAR 10,5%, ... Read more »

Τροχαίο στον Κηφισό με έναν τραυματία - Καθυστερήσεις στο ρεύμα της καθόδου

Τροχαίο στον Κηφισό με έναν τραυματία – Καθυστερήσεις στο ρεύμα της καθόδου Καραμπόλα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/10) στο ρεύμα της καθόδου της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Αχαρνών από ... Read more »

Ψυχοκορες: Οσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η αγωνία κορυφώνεται στις “Ψυχοκόρες”, τη δραματική σειρά εποχής που έχει καθηλώσει το κοινό στο ΑΝΤ1+. Οι σχέσεις ανάμεσα στις τέσσερις αδελφές και τα αφεντικά τους περιπλέκονται. Έρωτες, κίνδυνοι, κόντρες, ... Read more »

Ενταση Τουρκίας και Ιράκ μετά την επίθεση του ΡΚΚ

Ενταση Τουρκίας και Ιράκ μετά την επίθεση του ΡΚΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Το PKK ανέλαβε την ευθύνη του τρομοκρατικού χτυπήματος που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μπροστά από το υπουργείο ... Read more »

Ροζ πιπέρι: Το πιπέρι που… δεν είναι πιπέρι έχει την πιο πικάντικη, πουδρένια και νοσταλγική μυρωδιά

Σήμερα μυρίζουμε ροζ πιπέρι και μαθαίνουμε τα πάντα για το συστατικό που δίνει στα αρώματά μας ζεστασιά και νοσταλγία. Με τον καιρό να έχει δροσίσει αρκετά (επιτέλους!), η μύτες μας ... Read more »

Meta: Εξετάζεται μηνιαία συνδρομή 10 ευρώ για τους πολίτες της ΕΕ, για πρόσβαση σε Instagram και Facebook χωρίς διαφημίσεις

Meta: Εξετάζεται μηνιαία συνδρομή 10 ευρώ για τους πολίτες της ΕΕ, για πρόσβαση σε Instagram και Facebook χωρίς διαφημίσεις Η Meta Platforms επεξεργάζεται επιλογές για να εισαγάγει σχήμα συνδρομής που ... Read more »

Σεισμός: Δόνηση 4,1 Ρίχτερ στην Κάλυμνο

seismos-kalymnos829 Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (30/09) στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός καταγράφηκε στις 12:38 μ.μ. και ... Read more »

Η Pamela Anderson πήγε στο PFW ίχνος μακιγιάζ και τις «έσβησε» όλες

Η Pamela Anderson πήγε στο PFW ίχνος μακιγιάζ και τις «έσβησε» όλες Η Pamela Anderson έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι εντελώς makeup free και απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη ... Read more »

Από «πριγκίπισσα του Ουζμπεκιστάν» κατηγορούμενη στην Ελβετία για εγκληματική οργάνωση

Από «πριγκίπισσα του Ουζμπεκιστάν» κατηγορούμενη στην Ελβετία για εγκληματική οργάνωση Η Γκουλνάρα Καρίμοβα, μια από τις δύο κόρες του πρώην ισχυρού διδάκτορα του Ουζμεκιστάν Ισλάμ Καρίμοβ, κατηγορείται από τις Ελβετικές ... Read more »

Έχασε το πρώτο σετ από την Πεγκούλα και θα ψάξει την ανατροπή η Σάκκαρη

Έχασε το πρώτο σετ από την Πεγκούλα και θα ψάξει την ανατροπή η Σάκκαρη Δέχθηκε δύο μπρέικ στο πρώτο σετ από την Πεγκούλα, δεν κατάφερε να απαντήσει, παρότι είχε πολλές ... Read more »

Αντιδράσεις μετά το επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο – Η απάντηση της ΝΔ στον Στέφανο Κασσελάκη

Μπέος Βόλος Αντιδράσεις προκάλεσε το περιστατικό με την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου σε κάτοικο στην Άλλη Μεριά Βόλου όταν ο τελευταίος τον έβρισε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε ... Read more »

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ανάρτηση όλο νόημα και η φωτό που τράβηξε ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την αγάπη. Ο ηθοποιός γράφει πολλές αλήθειες σε αυτό του το post ενώ ποζάρει ... Read more »

Η ατζέντα του Μπαρτζώκα και η άλλη μισή δουλειά του Γουίλιαμς-Γκος

SUPER CUP 2023 / / – (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) Τσάμπα και βερεσέ βουρλιζόμουν στο γήπεδο της Καλλιθέας! Kαι δεν θα μού το κάνει κιόλας, μού το δήλωσε φόρα παρτίδα ... Read more »

Ο Κακός Βεζύρης: Η τηλεοπτική αποδόμηση του ελληνικού πολιτικού βούρκου

Ο Κακός Βεζύρης: Η τηλεοπτική αποδόμηση του ελληνικού πολιτικού βούρκου ΕΝ ΤΟΥΤΩ Ν.Α.Κ.Α.! Φωνάζει ο Ρώμας ή αλλιώς Βεζύρης στην οθόνη κι από εκεί και πέρα όλα είναι γνωστά, γραμμένα ... Read more »

Νίκος Παππάς για το τατουάζ στο χέρι του: Διάβασα αποκρουστικές ιστορίες, αλλά ιδού η έμπνευση - Δείτε φωτογραφία

Το τατουάζ του χεριού του, το οποίο απεικονίζει τις δυο του κόρες, εμφάνισε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς. Αφορμή για τα… ... Read more »

Η Μελάνια έκανε «κρυφά» νέο προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Ντόναλντ Τραμπ

Φωτ.: EPA Η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πως επαναδιαπραγματεύτηκε «αθόρυβα» το προγαμιαίο συμβόλαιό της με τον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της πιθανής δεύτερης θητείας του στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ... Read more »

Ο Μπέος χτύπησε πολίτη - video

Ο Μπέος χτύπησε πολίτη – video Νέο βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε στην Άλλη Μεριά Βόλου, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας πολιτών για το μπάζωμα ρέματος ... Read more »

Βίντεο: Η πρώτη ελληνική FDI Belharra «ΚΙΜΩΝ» αποκαλύπτεται

Βίντεο: Η πρώτη ελληνική FDI Belharra «ΚΙΜΩΝ» αποκαλύπτεται Στην τελική ευθεία της κατασκευής της μπαίνει η πρώτη ελληνική FDI Belharra, με το Πολεμικό Ναυτικό να προετοιμάζεται για την καθέλκυση της ... Read more »
Top List in the World