Ελλ. Λύση: Η ΝΔ ετοιμάζεται για 'υποχωρήσεις' που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας

ελλ. λύση: η νδ ετοιμάζεται για 'υποχωρήσεις' που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας

Ελλ. Λύση: Η ΝΔ ετοιμάζεται για ‘υποχωρήσεις’ που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει η Ελληνική Λύση, σημειώνοντας ότι το κυβερνών κόμμα «σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται για ‘υποχωρήσεις’ που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το τι θα συζητηθεί στη Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει ότι ‘συμφωνεί’ με τον ελληνοτουρκικό διάλογο! Η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να ζητά ‘Ανοιχτές πόρτες’ στην έλευση του φασίστα Ερντογάν που εξοντώνει αθώους εντός και εκτός Τουρκίας ενώ απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, θα έπρεπε να απαιτεί να μην έλθει στην Ελλάδα».

«О‘ПЂОїОґОµО№ОєОЅПЌОµП„О±О№ ПЂО»О­ОїОЅ ПЊП„О№ О· Оќ.О”. ПѓОµ ПѓП…ОЅОµПЃОіО±ПѓОЇО± ОјОµ П„ОїОЅ ОЈП…ОЎО№О¶О‘ ОєО±О№ П„Ої О О‘ОЈОџОљ, ОµП„ОїО№ОјО¬О¶ОµП„О±О№ ОіО№О± ‘П…ПЂОїП‡П‰ПЃО®ПѓОµО№П‚’ ПЂОїП… П…ПЂОµПЃОІО±ОЇОЅОїП…ОЅ П„О± ПЊПЃО№О± П„О·П‚ ОµОёОЅО№ОєО®П‚ ОјОµО№ОїОґОїПѓОЇО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ О· О•О»О»О·ОЅО№ОєО® О›ПЌПѓО·, ПЂПЃОїПѓОёО­П„ОїОЅП„О±П‚ ПЊП„О№ ОјПЊОЅОї О· ОЇОґО№О± В«О­П‡ОµО№ О±ПЂО±О№П„О®ПѓОµО№ ОѕОµОєО¬ОёО±ПЃО± П„О·ОЅ О±ПЂО±ОіПЊПЃОµП…ПѓО· ОµО№ПѓПЊОґОїП… П„ОїП… ОІО¬ПЃОІО±ПЃОїП… ОґО№ОєП„О¬П„ОїПЃО± ПѓП„О·ОЅ О•О»О»О¬ОґО± ОєО±О№ П„О·ОЅ О­ОЅО±ПЃОѕО· ОµОЅОµПЃОіОµО№ПЋОЅ ОіО№О± П„О·ОЅ ОґО№ОµОєОґОЇОєО·ПѓО· П„П‰ОЅ О•О»О»О·ОЅО№ОєПЋОЅ О•ОёОЅО№ОєПЋОЅ О”О№ОєО±О№П‰ОјО¬П„П‰ОЅ (ОЉОјОІПЃОїП‚, О¤О­ОЅОµОґОїП‚, О±ПЂОїП‡ПЋПЃО·ПѓО· О¤ОїП…ПЃОєО№ОєОїПЌ ПѓП„ПЃО±П„ОїПЌ ОєО±О№ ОµПЂОїОЇОєП‰ОЅ О±ПЂПЊ П„О·ОЅ ОљПЌПЂПЃОї ОєО»ПЂ.) ОєО±О№ ПЊП‡О№ П„О·ОЅ ОµОєП‡ПЋПЃО·ПѓО· П„ОїП…П‚В».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

News Related

OTHER NEWS

Κίνητρα για να επιστρέψουν στην αγορά 900.000 ακίνητα

Με εκπτώσεις φόρου αλλά και επιδοτήσεις, η κυβέρνηση θέτει στόχο να επισκευαστούν και να μπουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 900.000 κλειστά ακίνητα. Ζητούμενο να αυξηθεί η ... Read more »

Πώς θα είναι η υπογειοποιημένη λεωφόρος Ποσειδώνος στο Ελληνικό (pics + vid)

To 2025 αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο έργο υποδομών του Ελληνικού που δεν είναι άλλο από την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Σε αυτή τη φάση, με βάση τα στοιχεία από ... Read more »

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο Έγινε… american bar το Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας μετά από άγριες συμπλοκές οπαδών της Παρί και της Νιούκαστλ, ... Read more »

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα - Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα – Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο Η γρίπη H1N1 είναι επίσης γνωστή ως γρίπη των χοίρων. Ονομάζεται γρίπη των χοίρων γιατί στο παρελθόν οι άνθρωποι που ασθένησαν ... Read more »

«Science»: Το βακτήριο E. coli μπορεί να γίνει ανθεκτικό στα κοινά αντιβιοτικά

«ScienceВ»: О¤Ої ОІО±ОєП„О®ПЃО№Ої E. coli ОјПЂОїПЃОµОЇ ОЅО± ОіОЇОЅОµО№ О±ОЅОёОµОєП„О№ОєПЊ ПѓП„О± ОєОїО№ОЅО¬ О±ОЅП„О№ОІО№ОїП„О№ОєО¬ Το βακτήριο E. coli μπορεί να αναπτύξει υψηλή αντοχή στα αντιβιοτικά, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ... Read more »

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ Η επιβεβαίωση της επερχόμενης ταινίας Babygirl έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο του κινηματογράφου. Σε παραγωγή της A24 και σκηνοθεσία της Halina ... Read more »

Μην τιμωρείς το παιδί όταν είναι αναστατωμένο: Μάθε του πώς να διαχειρίζεται τον θυμό του!

Angry offended little girl ignoring mother words, advice “Σήμερα θα φάμε γιουβέτσι”, λέω με χαρά στον 7χρονο γιο μου- ένα φαγητό που πάντα του άρεσε- για να πάρω την θυμωμένη ... Read more »
Top List in the World