Δυστοπικές εικόνες στη Νέα Υόρκη από τη φωτιά στον Καναδά – «Χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - Φωτό

Σε περισσότερες από δώδεκα Πολιτείες των ΗΠΑ έχει σημάνει συναγερμός σήμερα Τετάρτη για την ποιότητα του αέρα, καθώς ο καπνός από τις εκατοντάδες δασικές πυρκαγιές στον Καναδά μεταφέρεται με τον άνεμο νοτιότερα. Ο ουρανός πολλών πόλεων έχει πάρει ένα γκριζωπό, θολό χρώμα και τοπικοί αξιωματούχοι προτρέπουν τους κατοίκους να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Στελέχη των υπηρεσιών Υγείας από το Βερμόντ μέχρι τη Νότια Καρολίνα, στην Ανατολική Ακτή, αλλά επίσης και στο Οχάιο και το Κάνσας, στις Μεσοδυτικές ΗΠΑ, κάλεσαν εκατομμύρια κατοίκους να περιορίσουν τον χρόνο που περνούν στο ύπαιθρο. Τα μικροσωματίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσουν δυσκολία στην αναπνοή και ενέχουν κινδύνους για την υγεία, προειδοποίησαν.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) εξέδωσε έκτακτο δελτίο συναγερμού για την ποιότητα του αέρα από τη Νέα Αγγλία μέχρι τη Νότια Καρολίνα.

«О— П‡ПЃО®ПѓО· ОјО¬ПѓОєО±П‚ ОЇПѓП‰П‚ ОЅО± ОІОїО·ОёО¬ ОЅО± ПЂОµПЃО№ОїПЃО№ПѓП„ОµОЇ П„Ої ПЂПЃПЊОІО»О·ОјО±, ОіО№О± ПЊПѓОїП…П‚ ПЂО¬ПѓП‡ОїП…ОЅ О±ПЂПЊ О±ПѓОёО­ОЅОµО№ОµП‚ П„ОїП… О±ОЅО±ПЂОЅОµП…ПѓП„О№ОєОїПЌ. О‘ОЅО±ОјО­ОЅОµП„О±О№ ПЂОµПЃО№ПѓПѓПЊП„ОµПЃОїП‚ ОєО±ПЂОЅПЊП‚ П„О·ОЅ О О­ОјПЂП„О· ОєО±О№ П„О·ОЅ О О±ПЃО±ПѓОєОµП…О®В», О±ОЅО­П†ОµПЃОµ ПѓП„Ої Twitter П„Ої ОіПЃО±П†ОµОЇОї П„О·П‚ NWS ПѓП„О·ОЅ ОџП…О¬ПѓО№ОЅОіОєП„ОїОЅ.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Τα σχολεία στην Ανατολική Ακτή ακύρωσαν υπαίθριες δραστηριότητες, όπως αθλητικούς αγώνες και εκδρομές, για να προστατευθούν οι μαθητές. Στην Μπιθεσντά, στο Μέριλαντ, ένα λύκειο μετέφερε την τελετή αποφοίτησης σε εσωτερικό χώρο ενώ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης ένα δημοτικό ανέβαλε τον σχολικό χορό του. Ένα σχολείο στο Μονκλέρ του Νιου Τζέρσι ακύρωσε την εκδρομή της πέμπτης τάξης σε ένα ψυχαγωγικό πάρκο.

Στην πόλη της Νέας Υόρκης τα δημόσια σχολεία λειτουργούσαν κανονικά, όμως ακύρωσαν ή μετέφεραν σε εσωτερικούς χώρους τις υπαίθριες δράσεις τους.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Ο ουρανός πάνω από τη Νέα Υόρκη και σε πολλές άλλες πόλεις έχει πάρει γκρίζο χρώμα και ο αέρας μυρίζει έντονα καμένο ξύλο. Σε πολλά μέρη ο ανατέλλων ήλιος εμφανίστηκε σαν ένας μικρός, πορτοκαλί δίσκος. Οι ουρανοξύστες της πόλης, που συνήθως διακρίνονται από απόσταση πολλών χιλιομέτρων, σχεδόν εξαφανίστηκαν στο θάμπος.

Σήμερα το πρωί η ποιότητα του αέρα στη Νέα Υόρκη ήταν η δεύτερη χειρότερη στον κόσμο, σύμφωνα με την ελβετική εταιρεία IQAir που μετρά την κατάσταση του αέρα στις μεγάλες πόλεις. Στην πρώτη θέση ήταν το Νέο Δελχί της Ινδίας.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Ο καπνός από τις δασικές πυρκαγιές συνδέεται με αύξηση των καρδιακών ανακοπών και των εγκεφαλικών επεισοδίων, ενώ τα επείγοντα των νοσοκομείων γεμίζουν από ασθενείς με κρίσεις άσθματος και άλλα αναπνευστικά νοσήματα, ερεθισμό στα μάτια ή το δέρμα. «Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου συμβάν στην πόλη μας και οι Νεοϋορκέζοι πρέπει να παίρνουν προφυλάξεις», είπε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς.

Οι καναδικές αρχές νωρίτερα σήμερα σήμαναν συναγερμό για την κατάσταση του αέρα στο Τορόντο, λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται εδώ και πολλές ημέρες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τουλάχιστον 33 εκατομμύρια στρέμματα έχουν ήδη καεί και περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τις εστίες τους.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Οι πυρκαγιές στον ανατολικό Καναδά και η επακόλουθη επιδείνωση της ποιότητας του αέρα στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών είναι “ένα ακόμη ανησυχητικό σημάδι του τρόπου με τον οποίο η κλιματική κρίση επηρεάζει τη ζωή μας”. Είναι ένα “ανησυχητικό παράδειγμα” της κλιματικής αλλαγής που επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Η Καρίν Ζαν-Πιερ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν ενημερώνεται για την εξέλιξη των πυρκαγιών αυτών, προσφέρει την στήριξη των ΗΠΑ και καλεί τους Αμερικανούς με εύθραυστη υγεία να “λάβουν προφυλάξεις” λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Την ίδια ώρα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) ανακοίνωσε ότι καθυστερεί και αναστέλλει ορισμένες πτήσεις στην περιοχή της Νέας Υόρκης λόγω της περιορισμένης ορατότητας από τον καπνό των δασικών πυρκαγιών που μαίνονται.

Η FAA ανέφερε ότι οι πτήσεις από το βόρειο τμήμα των μεσοδυτικών Πολιτειών και την ανατολική ακτή με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης έχουν σταματήσει, ενώ οι πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις.

Εκατοντάδες δασικές πυρκαγιές στον Καναδά έχουν δημιουργήσει ένα στρώμα καπνού στην ατμόσφαιρα, σημαίνοντας συναγερμό για τη δημόσια υγεία σε πόλεις των ΗΠΑ.

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

δυστοπικές εικόνες στη νέα υόρκη από τη φωτιά στον καναδά – «χάθηκαν» οι ουρανοξύστες από τον καπνό - φωτό

New York

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

News Related

OTHER NEWS

Ν. Υόρκη: Ποσότητα φαιντανύλης ικανή να σκοτώσει 500.000 ανθρώπους βρέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό: Ένα παιδί νεκρό, 3 στο νοσοκομείο

Ν. Υόρκη: Ποσότητα φαιντανύλης ικανή να σκοτώσει 500.000 ανθρώπους βρέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό: Ένα παιδί νεκρό, 3 στο νοσοκομείο Ένα κιλό φαιντανύλης βρέθηκε κάτω από ένα χαλάκι ύπνου σε βρεφονηπιακό ... Read more »

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους είναι απόλυτα καταδικαστέες

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους είναι απόλυτα καταδικαστέες Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους «είναι απόλυτα καταδικαστέες και υπονομεύουν το θετικό κλίμα ... Read more »

Τροχαίο στην Αμαλιάδα: Βαν παρέσυρε 77χρονη

ΕΚΑΒ Μια 77χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τετάρτης (20/09) στην οδό Δεληγιάννη στην Αμαλιάδα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο βαν. Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, έπειτα από την παράσυρση η ... Read more »

Γιώργος Χρανιώτης: «Στο Μαρόκο παραλίγο να πνιγώ»

giorgos-hraniotis__1_ Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τη στιγμή που παραλίγο να πνιγεί με τη σανίδα του, ενώ έκανε θαλάσσια σπορ. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και ... Read more »

Ρήξη Πολωνίας- Ουκρανίας με αφορμή τα ουκρανικά σιτηρά- «Δεν θα ξαναστείλουμε όπλα»

Ρήξη Πολωνίας- Ουκρανίας με αφορμή τα ουκρανικά σιτηρά- «Δεν θα ξαναστείλουμε όπλα» Η Πολωνία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα σταματήσει να προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία, βαθαίνοντας την διαμάχη μεταξύ ... Read more »

Απεργία: Χωρίς μετρό και ΗΣΑΠ σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Απεργία: Χωρίς μετρό και ΗΣΑΠ σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ Στη Δικαιοσύνη κατά δύο σωματείων εργαζομένων της εταιρείας προσφεύγει η ΣΤΑ.ΣΥ, καταθέτοντας απεργιακή αγωγή, μετά την προκήρυξη ... Read more »

«Πυρά» της ΕΦ.ΣΥΝ σε Κασσελάκη: Ο θείος από το Σικάγο που ήρθε να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά

«О П…ПЃО¬В» П„О·П‚ О•О¦.ОЈОҐОќ ПѓОµ ОљО±ПѓПѓОµО»О¬ОєО·: Оџ ОёОµОЇОїП‚ О±ПЂПЊ П„Ої ОЈО№ОєО¬ОіОї ПЂОїП… О®ПЃОёОµ ОЅО± ПѓПЋПѓОµО№ П„ОїОЅ ОЈОҐОЎО™О–О‘ О±ПЂПЊ П„О·ОЅ О‘ПЃО№ПѓП„ОµПЃО¬ Δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ότι εμφανίστηκε «κυριολεκτικά την ... Read more »

Ο... απρόσκλητος επισκέπτης στο στούντιο του ΣΚΑΪ

Μια μαύρη γάτα εισέβαλε στο στούντιο της εκπομπής «Σήμερα», την ώρα που καλεσμένος ήταν ο Νίκος Φίλης. Μάλιστα ο «επισκέπτης» ανέβηκε στα γραφεία των παρουσιαστών, δίπλα στον Άκη Παυλόπουλο, προκαλώντας ... Read more »

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο στούντιο του ΣΚΑΪ την ώρα της εκπομπής – Η αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο στούντιο του ΣΚΑΪ την ώρα της εκπομπής – Η αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ Μία μαύρη γάτα κέρδισε τα δικά της δευτερόλεπτα δημοσιότητας ... Read more »

Survivor All Star: Εκτός «αέρα» το παιχνίδι για φέτος - Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor All Star: Εκτός «αέρα» το παιχνίδι για φέτος – Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί Το Survivor All Star φεύγει αλλά η νέα του εκδοχή έρχεται στον ΣΚΑΪ Πολλά είχαν ... Read more »

Στουρνάρας: Θα ήθελα να αλλάξουμε τον δημόσιο τομέα

Στουρνάρας: Θα ήθελα να αλλάξουμε τον δημόσιο τομέα Αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας που αναμένεται να επεκταθεί κατά 2,2% φέτος και κατά 3% το 2024 εμφανίστηκε ο Γιάννης Στουρνάρας, ... Read more »

ΗΠΑ: Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ και τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας

ΗΠΑ: Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ και τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και η συνεχιζόμενη στήριξη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, όπως αυτή αποτυπώθηκε πιο ... Read more »

Παραγωγός σε ταινία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Παραγωγός σε ταινία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Σε ρόλο παραγωγού ταινίας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής φόργουορντ παρουσίασε το trailer της πρώτης του δουλειάς, ενός αστυνομικού δράματος με τίτλο «Twisted Vines». ... Read more »

ΕΦ.ΣΥΝ για Κασσελάκη: Ο «θείος» απ' το Σικάγο που ήρθε να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ απ' την... Αριστερά!

ypopsifioi-syriza Συνέχεια στον εσωκομματικό εμφύλιο ακόμα και με βαριές εκφράσεις που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανάδειξη του νέου προυέδρου στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ανάμεσα σε ... Read more »

Ανδρέας Φουστάνος: «Τη Νατάσα την ξέρω από μικρή. Πάντα ήταν ίδια»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Φουστάνος και αναφέρθηκε και στην Νατάσα Θεοδωρίδου. Όπως ανέφερε ο ίδιος, γνωρίζει την τραγουδίστρια από πολύ νεαρή ηλικία ... Read more »

Φουστέρ: «Έτοιμοι για το ματς με Παναθηναϊκό, εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό»

Φουστέρ: «Έτοιμοι για το ματς με Παναθηναϊκό, εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό» Σε ένα γνώριμο γήπεδο βρέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, που ως μέλος της Βιγιαρεάλ θα δει αύριο την ομάδα ... Read more »

Γιώργος Παπαδάκης: Βγήκε θετικός στον κορονοϊό – Τι είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

Γιώργος Παπαδάκης Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» «О•ОЇОЅО±О№ ОґО№О±П†ОїПЃОµП„О№ОєО® О· ПѓПЌОЅОёОµПѓО® ОјО±П‚, ПЊПЂП‰П‚ О­П‡ОµП„Оµ ОєО±П„О±О»О¬ОІОµО№, ОіО№О±П„ОЇ Ої ... Read more »

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 51 ετών. Μετανιώνω που άφησα πολλά χρόνια να πάνε χαμένα…»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη με εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή, Mega Καλημέρα αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασαν, αποκάλυψε το μεγάλο λάθος της και δηλώνει πρώτη φορά ότι είναι καλά στην προσωπική της ... Read more »

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές Πριν λίγους μήνες, η παραμορφωμένη εικόνα της διάσημης ηθοποιού Μεγκ Ράιαν – με ... Read more »

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα Του Τάσου Δασόπουλου  Πραγματική “αλλαγή σελίδας”, ειδικά για την ελληνική οικονομία για την οποία πριν 10 χρόνια οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι εκτιμούσαν ... Read more »

«Καλή αρχή και καλή τύχη βεβαίως βεβαίως»- Το βίντεο της Finos Film για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Finos Film Αρχή της σχολικής χρονιάς σήμερα και η Finos Film έκανε ένα νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, αναφέρει ... Read more »

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη «О— О•О»О»О¬ОґО± ПЂО­П„П…П‡Оµ О­ОЅО± ОїПЃПЊПѓО·ОјОїВ», П‡О¬ПЃО· В«ПѓП„О№П‚ ПЂПЃОїПѓПЂО¬ОёОµО№ОµП‚ П„П‰ОЅ ОєП…ОІОµПЃОЅО®ПѓОµП‰ОЅ ОєО±О№ П„ОїП… О»О±ОїПЌ П„О·П‚ О•О»О»О¬ОґО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ Ої Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ... Read more »

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου - Φωτογραφίες

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου – Φωτογραφίες Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, ... Read more »

ΚΕΕΡΦΑ: Αγνοούνται 8 μετανάστες εργάτες γης, κινδυνεύουν ζωές στις πληγείσες περιοχές

Καταστροφές από την κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας Σε καταγγελία για αγνοούμενους, αλλά και εγκλωβισμένους μετανάστες εργάτες γης και κατοίκους Ρομά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι ... Read more »

Ένταση στην Λάρισα: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στην Λάρισα Επεισόδια έγιναν έξω από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στην Λάρισα, όπου μετέβη την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ... Read more »

«Πληγωμένη» η ΔΕΘ, αλλά και η Θεσσαλονίκη από τις ακυρώσεις

Σημαντικές απώλειες μετρούν τόσο η ΔΕΘ όσο και όλη η αγορά της Θεσσαλονίκης από την ακύρωση της πρωθυπουργικής-κυβερνητικής παρουσίας και το «τσουνάμι» ακυρώσεων συνεδρίων, ημερίδων κ.ο.κ. που επέφεραν οι βιβλικές… ... Read more »

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο Προειδοποίηση και για «άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες» απηύθυνε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Δευτέρας στη σκιά της μεγάλης ... Read more »

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους – Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία. Σήμερα ... Read more »

"One Life": Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς

“One Life”: Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “One Life” του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη ... Read more »

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως οι σχέσεις της χώρας του με το ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự