ΔΥΠΑ: Πού γίνονται προσλήψεις μόνο με απολυτήριο Γυμνασίου

δυπα: πού γίνονται προσλήψεις μόνο με απολυτήριο γυμνασίου

ergasia

Προσλήψεις ατόμων Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλαδή μόνο με απολυτήριο Γυμνασίου) προβλέπει η νέα προκήρυξη της ΔΥΠΑ για την κάλυψη 121 θέσεων σε 25 περιοχές σε όλη τη χώρα.

Οι ειδικότητες

Ειδικότητες ανά εκπαιδευτική βαθμίδα:

ΤΕ Παιδαγωγοί Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας

ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων

ΔΕ Μάγειρες

ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων

Σε ποιες περιοχές θα απασχοληθεί το προσωπικό

Μοσχάτο

Κερατσίνι

Περιστέρι

Αγία Βαρβάρα

Άνω Λιόσια

Ελευσίνα

Αχαρναί

Θρακομακεδόνες

Μεσολόγγι

Άρτα

Πάτρα

Δράμα

Καρπενήσι

Νάουσα

Θεσσαλονίκη

Ηγουμενίτσα

Ιωάννινα

Καβάλα

Καρδίτσα

Γιάννουλη

Καλαμάτα

Ξάνθη

Κομοτηνή

Σέρρες

Τρίκαλα

Η ειδικότητα για υποψηφίους με απολυτήριο Γυμνασίου

Αίτηση για πρόσληψη στους 25 βρεφονηπιακούς σταθμούς ανά τη χώρα μπορούν να κάνουν όλοι οι υποψήφιοι που διαθέτουν απολυτήριο Γυμνασίου.

Η ειδικότητα που συμπίπτει με τις θέσεις ΥΕ είναι προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

Στα προσόντα για τις θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) αναφέρονται τα εξής:

«О‘ПЂОїО»П…П„О®ПЃО№ОїП‚ П„ОЇП„О»ОїП‚ П…ПЂОїП‡ПЃОµП‰П„О№ОєО®П‚ ОµОєПЂО±ОЇОґОµП…ПѓО·П‚ (ОґО·О»О±ОґО® О±ПЂОїО»П…П„О®ПЃО№Ої П„ПЃО№П„О±ОѕОЇОїП… ОіП…ОјОЅО±ПѓОЇОїП… О® ОіО№О± П…ПЂОїП€О®П†О№ОїП…П‚ ПЂОїП… О­П‡ОїП…ОЅ О±ПЂОїП†ОїО№П„О®ПѓОµО№ ОјО­П‡ПЃО№ ОєО±О№ П„Ої 1980 О±ПЂОїО»П…П„О®ПЃО№Ої ОґО·ОјОїП„О№ОєОїПЌ ПѓП‡ОїО»ОµОЇОїП…) О® О±ПЂОїО»П…П„О®ПЃО№ОїП‚ П„ОЇП„О»ОїП‚ О“П…ОјОЅО±ПѓОЇОїП… ОЈП‡ОїО»ОµОЇОїП… О”ОµПЌП„ОµПЃО·П‚ О•П…ОєО±О№ПЃОЇО±П‚ О® О±ПЂОїО»П…П„О®ПЃО№ОїП‚ П„ОЇП„О»ОїП‚ О•ПЃОіО±ПѓП„О·ПЃОЇП‰ОЅ О•О№ОґО№ОєО®П‚ О•ПЂО±ОіОіОµО»ОјО±П„О№ОєО®П‚ О•ОєПЂО±ОЇОґОµП…ПѓО·П‚ ОєО±О№ ОљО±П„О¬ПЃП„О№ПѓО·П‚ П„ОїП… О¬ПЃОёПЃОїП… 1 П„ОїП… ОЅ. 2817/2000 О® ПЂП„П…П‡ОЇОї ОљО±П„ПЋП„ОµПЃО·П‚ О¤ОµП‡ОЅО№ОєО®П‚ ОЈП‡ОїО»О®П‚ П„ОїП… Оќ.О”. 580/1970 О® ПЂП„П…П‡ОЇОї ОљО±П„П‰П„О­ПЃО±П‚ О¤ОµП‡ОЅО№ОєО®П‚ ОЈП‡ОїО»О®П‚ ОњО±ОёО·П„ОµОЇО±П‚ ОџО‘О•О” О’.О”. 3/1952, Оќ.О”. 212/1969, ОЅ. 4504/1966 О® О¬О»О»ОїП‚ О№ПѓПЊП„О№ОјОїП‚ П„П‰ОЅ О±ОЅП‰П„О­ПЃП‰ П„ОЇП„О»ОїП‚ П„О·П‚ О±О»О»ОїОґО±ПЂО®П‚В».

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι όλων των ανωτέρω εκπαιδευτικών βαθμίδων καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην Δ.ΥΠ.Α. μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική>Εργασία και ασφάλιση >Απασχόληση στο δημόσιο τομέα>Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δ.ΥΠ.Α . Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα αναρτηθεί με νέα ανακοίνωση της ΔΥΠΑ.

—————-

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση  

Εκλογές 2023: 

Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.  

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 

Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.

News Related

OTHER NEWS

Κασσελάκης: Πρώτα ο Θεός... θα προχωρήσουμε στον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας

Χωρις_τιτλο Μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στα λεκτικά φάουλ του Στέφανου Κεσσαλάκη, όταν μιλά δια ζώσης και όχι μπροστά σε κάμερα με έτοιμο κείμενο. Αυτή τη φορά επικαλέστηκε τον Θεό ... Read more »

Xαλκίδα: Συνελήφθη ιερέας που απειλούσε 12χρονο με ξύλινη βέργα

Xαλκίδα: Συνελήφθη ιερέας που απειλούσε 12χρονο με ξύλινη βέργα Συνελήφθη 38χρονος ιερέας, διευθυντής του ορφανοτροφείου αρρένων της Ιεράς Μονής Χαλκίδας, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ... Read more »

Βίντεο δείχνει τεράστια έκρηξη σε αυτοκινητόδρομο στην πόλη Jiaxing της Κίνας

Βίντεο δείχνει τεράστια έκρηξη σε αυτοκινητόδρομο στην πόλη Jiaxing της Κίνας. Φωτογραφίες: Αναπαραγωγή Twitter @Top_Disaster Βίντεο δημοσιευμένα στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τη στιγμή που μια τεράστια έκρηξη συνέβη σε έναν ... Read more »

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» Αντίστροφα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μετρούν όλοι στον Παναθηναϊκό. Ενόψει του πρώτου τζάμπολ το Σάββατο, βρίσκεται σε εξέλιξη η ... Read more »

Λίμνη Κάρλα: Στιγμές αγωνίας για την μητέρα του αγνοούμενου ψαρά – «Ήταν ένα παιδί διαμάντι»

Λίμνη Κάρλα: Στιγμές αγωνίας για την μητέρα του αγνοούμενου ψαρά – «Ήταν ένα παιδί διαμάντι» Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 45χρονου ψαρά που αγνοείται στην Λίμνη Κάρλα από το πρωί ... Read more »

Τα αυτόνομα αυτοκίνητα θα είναι μόνο για τους πολύ πλούσιους

Τα αυτόνομα αυτοκίνητα θα είναι μόνο για τους πολύ πλούσιους Οι τεχνολογίες που οδηγούν στα αυτόνομα αυτοκίνητα θα είναι πολύ ακριβές. Και έτσι για αρκετό καιρό ακόμα θα αποτελούν και ... Read more »

Βασιλική Μιλλούση: Η εξομολόγηση για τις κόρες της - «Από όταν ήταν στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να...»

Στην εκπομπή “Fay’s Time” βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου η Βασιλική Μιλλούση. Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα στη Φαίη Σκορδά και βεβαίως δεν παρέλειψε ... Read more »

Pirola: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα παραλλαγή του κορωνοϊού

Φωτ.: Unsplash Η νέα υποπαραλλαγή του κορωνοϊού BA.2.86, γνωστή και ως Pirola, εντοπίστηκε και στην Ελλάδα, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την έχει θέσει στη λίστα με τα υπό παρακολούθηση στελέχη. ... Read more »

Η τροφή που εξουδετερώνει τη μυρωδιά του σκόρδου (μελέτη)

Η τροφή που εξουδετερώνει τη μυρωδιά του σκόρδου (μελέτη) Το σκόρδο έχει έντονη οσμή και χαρακτηριστική καυστική γεύση που οφείλεται σε αιθέρια έλαια πλούσια σε θειούχες ενώσεις. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο ... Read more »

Ερντογάν: «Θα ξεκινήσουμε γεωτρήσεις με το Ισραήλ»

Φωτό αρχείου Επιστρέφοντας από τη Νέα Υόρκη και αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο κ. Ερντογάν ανέφερε ότι «του είπα ότι θα πρέπει να κάνεις ... Read more »

Οι συμμορίες της Στοκχόλμης

Για δεκαετίες η Σουηδία θεωρούνταν συνώνυμο της ειρηνικής συνύπαρξης. Η βία μεταξύ συμμοριών, στις οποίες συμμετέχουν ακόμα και ανήλικοι, καταρρίπτει τον μύθο. Δύο πελάτες στην παμπ της μικρής πόλης Σαντβίκεν ... Read more »

Χατζηνικολάου σε Γιώργο Τσίπρα για Κασσελάκη: Στου κασίδι του κεφάλι θα μάθει;

Χατζηνικολάου σε Γιώργο Τσίπρα για Κασσελάκη: Στου κασίδι του κεφάλι θα μάθει; Πώς σχολίασε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 τις αναφορές Στέφανου Κασσελάκη περί κρατιδίου και ΑΔΕΔΥ. ... Read more »

Θεοδώρα Τζάκρη: «Έκανε σαρδάμ ο Κασσελάκης – Παραδέχονται ότι έχασαν από έναν άμπαλο;»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Έκανε σαρδάμ ο Κασσελάκης – Παραδέχονται ότι έχασαν από έναν άμπαλο;» Η Θεοδώρα Τζάκρη απέδωσε σε σαρδάμ την επικίνδυνη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα, ενώ προκάλεσε ... Read more »

«Fame Story»: Πότε κάνει πρεμιέρα – Ποιες μέρες θα προβάλλεται

Το μουσικό ριάλιτι έρχεται στο STAR με πολλές εκπλήξεις. Το «Fame Story», η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, κάνει ... Read more »

«Είμαι ο πιλότος του F-35 που συνετρίβη, δεν είμαι σίγουρος πού είναι»- Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση

Φωτ.: Unsplash/Αρχείο Οι διάλογοι του πιλότου, ο οποίος εκτοξεύθηκε από το μαχητικό αεροσκάφος F-35 πριν από λίγες μέρες, με την αμερικανική υπηρεσία πρώτων βοηθειών ήρθαν στη δημοσιότητα. Υπενθυμίζεται πως ο ... Read more »

Βουλή: Αιχμές Τζάκρη για «Πρέσπες του Αιγαίου» στον ΣΥΡΙΖΑ - «Έπαθα σοκ όταν κατηγορήσατε για ενδοτισμό τον Φίλη», απάντησε ο Γεωργιάδης

georgiadis-tzari-1 Έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις του υπουργού Εργασίας, ‘Αδωνι Γεωργιάδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Θάνο Πλεύρη, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, σημειώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη ... Read more »

Κασσελάκης κατά Αχτσιόγλου: «Δεν είμαι τέλειος, όπως εκείνοι που έκαναν τον νόμο Κατρούγκαλου»

Κασσελάκης κατά Αχτσιόγλου: «Δεν είμαι τέλειος, όπως εκείνοι που έκαναν τον νόμο Κατρούγκαλου» Με αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω βίντεο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας παράλληλα ... Read more »

Δείτε βίντεο: Διαρρήκτες μπαίνουν «σαν κύριοι» σε καταστήματα δίπλα σε αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης

diarriksi_thessaloniki Τους θρασύτατους διαρρήκτες που τα ξημερώματα της Πέμπτης εισέβαλαν σε δύο καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα μακρυά από αστυνομικά τμήματα, εξακολουθεί να ... Read more »

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές Πριν λίγους μήνες, η παραμορφωμένη εικόνα της διάσημης ηθοποιού Μεγκ Ράιαν – με ... Read more »

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα Του Τάσου Δασόπουλου  Πραγματική “αλλαγή σελίδας”, ειδικά για την ελληνική οικονομία για την οποία πριν 10 χρόνια οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι εκτιμούσαν ... Read more »

«Καλή αρχή και καλή τύχη βεβαίως βεβαίως»- Το βίντεο της Finos Film για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Finos Film Αρχή της σχολικής χρονιάς σήμερα και η Finos Film έκανε ένα νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, αναφέρει ... Read more »

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη «О— О•О»О»О¬ОґО± ПЂО­П„П…П‡Оµ О­ОЅО± ОїПЃПЊПѓО·ОјОїВ», П‡О¬ПЃО· В«ПѓП„О№П‚ ПЂПЃОїПѓПЂО¬ОёОµО№ОµП‚ П„П‰ОЅ ОєП…ОІОµПЃОЅО®ПѓОµП‰ОЅ ОєО±О№ П„ОїП… О»О±ОїПЌ П„О·П‚ О•О»О»О¬ОґО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ Ої Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ... Read more »

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου - Φωτογραφίες

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου – Φωτογραφίες Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, ... Read more »

ΚΕΕΡΦΑ: Αγνοούνται 8 μετανάστες εργάτες γης, κινδυνεύουν ζωές στις πληγείσες περιοχές

Καταστροφές από την κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας Σε καταγγελία για αγνοούμενους, αλλά και εγκλωβισμένους μετανάστες εργάτες γης και κατοίκους Ρομά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι ... Read more »

Ένταση στην Λάρισα: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στην Λάρισα Επεισόδια έγιναν έξω από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στην Λάρισα, όπου μετέβη την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ... Read more »

«Πληγωμένη» η ΔΕΘ, αλλά και η Θεσσαλονίκη από τις ακυρώσεις

Σημαντικές απώλειες μετρούν τόσο η ΔΕΘ όσο και όλη η αγορά της Θεσσαλονίκης από την ακύρωση της πρωθυπουργικής-κυβερνητικής παρουσίας και το «τσουνάμι» ακυρώσεων συνεδρίων, ημερίδων κ.ο.κ. που επέφεραν οι βιβλικές… ... Read more »

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο Προειδοποίηση και για «άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες» απηύθυνε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Δευτέρας στη σκιά της μεγάλης ... Read more »

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους – Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία. Σήμερα ... Read more »

"One Life": Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς

“One Life”: Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “One Life” του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη ... Read more »

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως οι σχέσεις της χώρας του με το ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự