Βρετανίδα πήγε για πλαστική στην Τουρκία και της έβαλαν... ανάποδα το στήθος!

Βρετανίδα πήγε για πλαστική στην Τουρκία και της έβαλαν… ανάποδα το στήθος!

βρετανίδα πήγε για πλαστική στην τουρκία και της έβαλαν... ανάποδα το στήθος!

Βρετανίδα πήγε για πλαστική στην Τουρκία και της έβαλαν… ανάποδα το στήθος!

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε στην Τουρκία μία Βρετανίδα η οποία βρέθηκε στη γειτονική χώρα προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Όλα ξεκίνησαν όταν η 53χρονη Σαμάνθα Κέι μετά από μεγάλη απώλεια βάρους αποφάσισε να προχωρήσει σε πλαστική στο στήθος και τα χέρια. Έτσι λοιπόν, όπως περιγράφει στην The Sun άρχισε να ψάχνει για το κόστος των πλαστικών επεμβάσεων καθώς και για γιατρούς.

Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξε στην Τουρκία. όπου η τιμή για τις δύο πλαστικές ήταν η μισή συγκριτικά με τη Μεγάλη Βρετανία. Ετσι η Σαμάνθα Κέι έφτασε στη γειτονική χώρα προκειμένου να υποβληθεί στις επεμβάσεις. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αναμενόμενο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε νέα διορθωτική επέμβαση στην Αγγλία.

Την ίδια ώρα που η Sun δημοσίευσε την περιπέτεια της 53χρονης στη Γηραιά Αλβιώνα έχουν προκληθεί αντιδράσεις με τα «δόντια Τουρκίας». Πρόκειται για την περίπτωση Βρετανών που μετάβησαν στην Τουρκία για να φτιάξουν με λιγότερα χρήματα τα σπίτια τους αλλά γύρισαν πίσω έχοντας αποκτήσει πολλά και μόνιμα προβλήματα.

«О ОїП„О­ ОґОµОЅ ОµОЇП‡О± П„ОµПЃО¬ПѓП„О№Ої ПѓП„О®ОёОїП‚, О±О»О»О¬ О®ОјОїП…ОЅ ОµП…П‡О±ПЃО№ПѓП„О·ОјО­ОЅО· ОјОµ П„Ої cup О’. ОњОµП„О¬ П„О·ОЅ О±ПЂПЋО»ОµО№О± ОІО¬ПЃОїП…П‚, ПЊОјП‰П‚, ОµОЇП‡О± ОєО±П„О±О»О®ОѕОµО№ ОјОµ ОјО№О± ПѓО±ОєОїПЌО»О± ОґО­ПЃОјО±П„ОїП‚.В О—П„О±ОЅ ПЂОїО»ПЌ О±ОјО®П‡О±ОЅОї ОєО±О№ О­П„ПѓО№ ОµОѕО­П„О±ПѓО± П„Ої ОµОЅОґОµП‡ПЊОјОµОЅОї ОјО№О±П‚ П‡ОµО№ПЃОїП…ПЃОіО№ОєО®П‚ ОµПЂО­ОјОІО±ПѓО·П‚. ОњО№ПѓОїПЌПѓО± ОµПЂОЇПѓО·П‚ П„О№П‚ ОјО±ПѓП‡О¬О»ОµП‚ ОјОїП… ОєО±О№ О®ОёОµО»О± ОЅО± П„О№П‚ ОјО±О¶О­П€П‰. ОЈП„Ої О—ОЅП‰ОјО­ОЅОї О’О±ПѓОЇО»ОµО№Ої О· ОµПЂО­ОјОІО±ПѓО· О±П…П„О® ОєПЊПѓП„О№О¶Оµ ПЂОµПЃОЇПЂОїП… 8.000 О»ОЇПЃОµП‚, О±О»О»О¬ ПѓП„О·ОЅ О¤ОїП…ПЃОєОЇО± ОёО± О®П„О±ОЅ О· ОјО№ПѓО® П„О№ОјО®. ОћПЊОґОµП€О± ПЋПЃОµП‚ П€О¬П‡ОЅОїОЅП„О±П‚ ПѓП„Ої ОґО№О±ОґОЇОєП„П…Ої ОіО№О± П‡ОµО№ПЃОїП…ПЃОіОїПЌП‚, ОєО¬ОЅОїОЅП„О±П‚ О­ПЃОµП…ОЅО±, ОґО№О±ОІО¬О¶ОїОЅП„О±П‚ ОјО±ПЃП„П…ПЃОЇОµП‚ ОєО±О№ ОєПЃО№П„О№ОєО­П‚. О”ОµОЅ ПЂОЇПѓП„ОµП…О± ПЊП„О№ О­ПЂО±О№ПЃОЅО± ОєО¬ПЂОїО№О± ПЃОЇПѓОєОї.

Πέταξα στην Τουρκία με τον σύζυγό μου John και συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει. Φαινόταν επαγγελματίας, αλλά όταν του είπα ότι ήθελα ένα cup C, είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε cup B. Με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι ήταν το γλωσσικό εμπόδιο στη μέση», περιέγραψε η γυναίκα στην The Sun.

Μάλιστα το πακέτο που είχε κλείσει εριελάμβανε διαμονή στο ξενοδοχείο πριν και μετά τις επεμβάσεις. «Όταν συνήλθα μετά την επέμβαση, ήμουν στο κρεβάτι και με επίδεσμο. Προσπάθησα να γυρίσω πλευρά, αλλά ίδρωσα από την αγωνία μου. Με το ζόρι άντεχα τον πόνο. Υποτίθεται ότι θα έλεγχαν τις ζωτικές ενδείξεις μου όλη τη νύχτα, αλλά δεν ήρθε κανείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι μέρες πέρασαν και η γυναίκα επέστρεψε στην Αγγλία.  «Ο πόνος συνεχίστηκε και τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου. Είχα δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει τελείως μαντάρα στην επέμβαση. Ήμουν συντετριμμένη και αρνιόμουν να βγω από το σπίτι. Τηλεφώνησα στην κλινική, αλλά αρνήθηκαν να μου μιλήσουν», υποστήριξε.

«ОЊП„О±ОЅ ПЂО±ПЃО±ПЂОїОЅО­ОёО·ОєО± ОіО№’ О±П…П„ОїПЌП‚ ПѓП„О± ОјО­ПѓО± ОєОїО№ОЅП‰ОЅО№ОєО®П‚ ОґО№ОєП„ПЌП‰ПѓО·П‚, ОјОµ ОјПЂО»ПЊОєО±ПЃО±ОЅ. О‘ПЂОµОЇО»О·ПѓО± ОЅО± П„ОїП…П‚ ОєО¬ОЅП‰ ОјО®ОЅП…ПѓО·, О±О»О»О¬ ОєО±ОЅОµОЇП‚ ОґОµОЅ О±ПЂО¬ОЅП„О·ПѓОµ ПЂОїП„О­. О¤ОїП…П‚ ОµПЂПЊОјОµОЅОїП…П‚ ОјО®ОЅОµП‚ П„Ої ПѓП„О®ОёОїП‚ ОјОїП… П‡ОµО№ПЃОїП„О­ПЃОµП€Оµ. О¤Ої О­ОЅО± ПѓП„О®ОёОїП‚ О®П„О±ОЅ ПЂО¬ОЅП‰, П„Ої О¬О»О»Ої ОєО¬П„П‰. О”ОµОЅ ОјПЂОїПЃОїПЌПѓО± ОЅО± ПЂО№ПѓП„О­П€П‰ П„О№ ОµОЇП‡О± ОєО¬ОЅОµО№В», ОµПЂОµПѓО®ОјО±ОЅОµ О±ОєПЊОјО·.

Πάντως η Σαμάνθα στάθηκε τυχερή καθώς είχε ιατρική ασφάλεια και της δόθηκε αποζημίωση 2.000 λιρών. Μάλιστα πριν ένα μήνα κατάφερε να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να βρει έναν χειρουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτιάξει το στήθος της. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε 8.500 λίρες.

News Related

OTHER NEWS

Η μάχη της τηλεθέασης στην prime time – Ποιος κέρδισε την Παρασκευή

Τηλεθέαση prime time Την Παρασκευή το βράδυ η μάχη της τηλεθέασης στην prime time ήταν σκληρή, αλλά καθώς ο Σασμός… απουσίαζε η επικράτηση για τη σειρά του Mega, Η Γη ... Read more »

Πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «τινάξει στον αέρα» τον ΒΟΑΚ

Πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «τινάξει στον αέρα» τον ΒΟΑΚ Ο υφυπουργός Υποδομών τόνισε ότι τα έργα που πραγματοποιούνται στην Κρήτη, δεν έχουνε χρώμα, δεν είναι ούτε πράσινα, ούτε μπλε ... Read more »

Γιαλλουρίδης στο CNN Greece: Η Ελλάδα του Μητσοτάκη κέρδισε τη διπλωματική μάχη έναντι της Τουρκίας

«О•ОЇОЅО±О№ ОїОѕПЌОјП‰ПЃОї О· Τουρκία, η χώρα που πραγματοποίησε την πρώτη γενοκτονία του 20ου αιώνα, τη Γενοκτονία των Αρμενίων, να εμφανίζεται ως τιμητής και να κατηγορεί την Ελλάδα ότι ευθύνεται για ... Read more »

Κύπρος: Επίθεση με πέτρες στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Κύπρος: Επίθεση με πέτρες στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη Επίθεση με πέτρες από αγνώστους δέχθηκαν τα γραφεία του επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη ... Read more »

Άννα Φόνσου: Η εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου, το Σπίτι του ηθοποιού και η Βουγιουκλάκη!

Η Άννα Φόνσου μπήκε με το… δεξί στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που έκαναν χθες (23/9) το βράδυ πρεμιέρα. Η αγαπημένη ηθοποιός και ψυχή του Σπιτιού του ηθοποιού έκανε ... Read more »

Βλάχος στο Newsbomb.gr: «Το κάλεσμα σε αποστασία έχει διαχρονικά ένα όνομα: Μητσοτάκης»

Βλάχος στο Newsbomb.gr: «Το κάλεσμα σε αποστασία έχει διαχρονικά ένα όνομα: Μητσοτάκης» Ως «σκάνδαλο μεγατόνων, που ακουμπά το σύνολο της πολιτικής και οικονομικής ζωής» της χώρας, χαρακτηρίζει την παρακολούθηση του ... Read more »

Νότια Κορέα: Πολύ σοβαρή πρόκληση χαρακτηρίζει την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου από την Βόρεια Κορέα

Νότια Κορέα: Πολύ σοβαρή πρόκληση χαρακτηρίζει την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου από την Βόρεια Κορέα «Πολύ σοβαρή πρόκληση», που «απειλεί την ειρήνη και την ασφάλεια της κορεατικής χερσονήσου και της ... Read more »

North Evia - Samos Pass: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα για το νέο voucher διακοπών

North Evia – Samos Pass: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα για το νέο voucher διακοπών Voucher 300 ευρώ για διακοπές το φθινόπωρο σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο προβλέπει η τέταρτη ... Read more »

Formula 1: Ο Ρικιάρντο ίσως "θυσιάσει" το 2023 για μια θέση σε μεγάλη ομάδα το 2024

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο Παρότι ο Λιούις Χάμιλτον είπε πρόσφατα πως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο είναι “υπερβολικά ταλαντούχος για να μην αγωνίζεται στη Formula 1 του χρόνου”, ο Αυστραλός δεν δείχνει να ... Read more »

Φιλιππίνες: Ο πρόεδρος Μάρκος θέλει να εισάγει πετρέλαιο από τη Ρωσία και νέες συνομιλίες με την Κίν

Φιλιππίνες: Ο πρόεδρος Μάρκος θέλει να εισάγει πετρέλαιο από τη Ρωσία και νέες συνομιλίες με την Κίν Οι Φιλιππίνες συνομιλούν με τη Ρωσία για την αγορά καυσίμων και άλλων βασικών ... Read more »

Για «γκροτέσκα» ρωσοφοβία κατηγορεί ο Σεργκέι Λαβρόφ τη Δύση από τον ΟΗΕ

Για «γκροτέσκα» ρωσοφοβία κατηγορεί ο Σεργκέι Λαβρόφ τη Δύση από τον ΟΗΕ Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατήγγειλε από τη Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών την «πρωτοφανή» και «γκροτέσκα» ρωσοφοβία ... Read more »

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιστρέφει με το "The 2night Show" - Πότε κάνει πρεμιέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show», η πιο δυνατή παρέα της late prime time, επιστρέφουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23:30, για 7η χρονιά στον ... Read more »

Ενεργειακή κρίση: Ένα αρκτικό κύμα ψύχους είναι η πρώτη δοκιμασία για την Ευρώπη

kryo_zesti Ένα αρκτικό κύμα ψύχους που θα διαπεράσει τη δυτική Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα θα αποτελέσει το πρώτο crash test για την ετοιμότητα των Ευρωπαίων απέναντι στην ενεργειακή κρίση. Όπως ... Read more »

Σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1818: Πραγματοποιείται η πρώτη μετάγγιση ανθρώπινου αίματος, στο νοσοκομείο ... Read more »

Καναδάς: Ο κυκλώνας Φιόνα έφτασε στη Νέα Σκωτία, φέρντονας σφοδρούς ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις

Καναδάς: Ο κυκλώνας Φιόνα έφτασε στη Νέα Σκωτία, φέρντονας σφοδρούς ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις Ο ισχυρός κυκλώνας Φιόνα πλήττει από το πρωί του Σαββάτου τη Νέα Σκωτία του Καναδά, με ... Read more »

Σέρρες: Αγρότης καταπλακώθηκε από δέντρο όταν πήγε να κόψει ξύλα για το τζάκι

Σέρρες: Αγρότης καταπλακώθηκε από δέντρο όταν πήγε να κόψει ξύλα για το τζάκι Τραγικό θάνατο βρήκε 58χρονος αγρότης από τις Σέρρες που καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ προσπαθούσε να κόψει ξύλα ... Read more »

Συρία: Στους 94 οι νεκροί από τη βύθιση σκάφους με μετανάστες κοντά στην Ταρτούς

Συρία: Στους 94 οι νεκροί από τη βύθιση σκάφους με μετανάστες κοντά στην Ταρτούς Στους 94 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη βύθιση σκάφους που μετέφερε μετανάστες ανοιχτά των ... Read more »

Bet Tips: Άνετη η Ελλάδα, "καίγεται" η Κύπρος

Bet Tips: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος Οι αγώνες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για το Nations League κυριαρχούν στο πρόγραμμα του Σαββάτου (24/09). Μεταξύ αυτών, και η έξοδος ... Read more »

Τραγωδία στη Λάρισα: Ξεψύχησε ξαφνικά στο σπίτι του 60χρονος

Τραγωδία στη Λάρισα: Ξεψύχησε ξαφνικά στο σπίτι του 60χρονος Ένα θλιβερό περιστατικό που αφορά στον θάνατο ενός 60χρονου, έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα. Ειδικότερα, σύμφωνα ... Read more »

Εγνατία: Συνελήφθησαν 5 άτομα για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών

Εγνατία: Συνελήφθησαν 5 άτομα για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα που φέρονται εμπλέκονται σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας ... Read more »

Κύπρος: Συνάντηση Ν. Αναστασιάδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής στη Ν.

Κύπρος: Συνάντηση Ν. Αναστασιάδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής στη Ν. Συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρις, είχε στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος ... Read more »

Μαρούσι: Βρέθηκε ο 8χρονος που είχε χαθεί το Σάββατο

Μαρούσι: Βρέθηκε ο 8χρονος που είχε χαθεί το Σάββατο Τέλος καλό, όλα καλά τελικά για το 8χρονο αγοράκι που είχε χαθεί στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε έπειτα από σχεδόν πέντε ώρες ... Read more »

Κωνσταντίνος Γαβαλάς – Ελευθερία Κοντογιώργη: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους!

Κωνσταντίνος Γαβαλάς – Ελευθερία Κοντογιώργη: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους! Ευχάριστα τα νέα για το δημοφιλή ηθοποιό Κωνσταντίνο Γαβαλά και την σύντροφό του, Ελευθερία Κοντογιώργη καθώς σήμερα παντρεύτηκαν. Δεν ... Read more »

«Σπίτι μου»: Φθηνή στέγη στα νέα ζευγάρια - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα

«ОЈПЂОЇП„О№ ОјОїП…В»: О¦ОёО·ОЅО® ПѓП„О­ОіО· ПѓП„О± ОЅО­О± О¶ОµП…ОіО¬ПЃО№О± – ОЊО»О± ПЊПѓО± ПЂПЃО­ПЂОµО№ ОЅО± ОіОЅП‰ПЃОЇО¶ОµП„Оµ ОіО№О± П„Ої ПЂПЃПЊОіПЃО±ОјОјО± Σε διευκρινίσεις και απαντήσεις συνολικά 19 ερωτημάτων προχώρησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ... Read more »

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας από το Σάββατο - Πότε επιστρέφουν οι βροχές

Ασθενής συννεφιά Ο καιρός με μια ματιά Το Σαββατοκύριακο βελτιωμένος καιρός και πολλές βροχές από Τρίτη κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και βόρεια Η θερμοκρασία από Σαββατοκύριακο θα αρχίσει να ... Read more »

Άρης: Άρση των ban, διευθετήθηκε η υπόθεση του Σανικίτζε

Άρης: Άρση των ban, διευθετήθηκε η υπόθεση του Σανικίτζε Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της Basket League, η ΚΑΕ Άρης ολοκλήρωσε την διευθέτηση των ban που του είχαν επιβληθεί ... Read more »

Υπόθεση Μεντί: Ο Γκρίλις είχε συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που καταγγέλλει βιασμό σε πάρτι του Γάλλου

Ο Τζακ Γκρίλις Η δίκη του Μπενζαμέν Μεντί συνεχίζεται και στις ακροάσεις της Παρασκευής (24/9) επανήλθε στο προσκήνιο το όνομά του Τζακ Γκρίλις, όπως αναφέρει το RMC, καθώς ο Άγγλος ... Read more »

Για έξι ένοπλες ληστείες κατηγορείται 41χρονος που συνελήφθη στο Περιστέρι

Για έξι ένοπλες ληστείες κατηγορείται 41χρονος που συνελήφθη στο Περιστέρι Συνελήφθη, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ο οποίος κατηγορείται για ... Read more »

Ρεάλ Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 69-100: Η πρώτη φετινή παράσταση ήταν εντυπωσιακή

EUROLEAGUE 2021-2022 / – ( / EUROKINISSI) Στο πρώτο παιχνίδι της νέας προπονητικής εποχής (με τον Τσους Ματέο αντί του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο), συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή εμφάνιση και πολύ ... Read more »

Ρωσία: Καθαιρέθηκε ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιμελητείας

Μιχαήλ Μιζίντσεφ Η Ρωσία ανακοίνωσε το Σάββατο (24/09) ότι αντικαθιστά τον επικεφαλής της στρατιωτικής επιμελητείας, τη στιγμή που οι επιχειρήσεις της στην Ουκρανία εμφανίζουν δυσκολίες στον τομέα αυτόν. Ο στρατηγός ... Read more »

Φωτιά στον Μαραθώνα

Πυροσβεστική Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση στον Μαραθώνα Αττικής, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αγναντερό και ... Read more »

Red Bull: Η κρίσιμη… δίαιτα της RB18

Red Bull: Η κρίσιμη… δίαιτα της RB18 Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με την Ferrari να κυριαρχεί στους πρώτους τρεις αγώνες. Η Red Bull, όμως, δεν άργησε να ανατρέψει την κατάσταση. ... Read more »

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες ψέκαζαν με υπνωτικό τους ενοίκους σπιτιών για να δρουν ανενόχλητοι

διάρρηξη Στη σύλληψη δύο ληστών που διέπρατταν ληστείες και κλοπές από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Τα μέλη της συμμορίας κινούνταν μόνο νυχτερινές ώρες και ... Read more »

Ιράν: Στους 35 οι νεκροί στις διαδηλώσεις- Αντισυγκεντρώσεις από το καθεστώς

Ιράν: Στους 35 οι νεκροί στις διαδηλώσεις- Αντισυγκεντρώσεις από το καθεστώς Έχει περάσει μία εβδομάδα από τον θάνατο της 22χρονης    Μαχσά Αμινί    η οποία έπεσε σε κώμα ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από ... Read more »

5 tips για να φορέσεις το bronzer σου και το φθινόπωρο

5 tips για να φορέσεις το bronzer σου και το φθινόπωρο Μπορεί ο καιρός να άλλαξε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείς την μπρονζέ σου λάμψη ακόμα. Διάβασε πώς ... Read more »

Αλλάζει ριζικά ο «χάρτης» του τραπεζικού συστήματος: Ψηφιακό το 90% των εγχρήματων συναλλαγών

Αλλάζει ριζικά ο «χάρτης» του τραπεζικού συστήματος: Ψηφιακό το 90% των εγχρήματων συναλλαγών Ολοένα και περισσότερα τραπεζικά υποκαταστήματα, με λιγότερα ταμεία από αυτά που είχαμε συνηθίσει ακόμη και μέχρι το ... Read more »

Fuel Pass 2: Έως τις 31 Οκτωβρίου η εξαργύρωση της επιδότησης στην ψηφιακή κάρτα

Fuel Pass 2: Έως τις 31 Οκτωβρίου η εξαργύρωση της επιδότησης στην ψηφιακή κάρτα Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της ψηφιακής κάρτας Fuel Pass 2, ... Read more »

Μπαρτσελόνα - Μπανταλόνα 91-74: Ο Λαπροβίτολα έκλεψε την δόξα του Σατοράνσκι

Μπαρτσελόνα – Μπανταλόνα 91-74: Ο Λαπροβίτολα έκλεψε την δόξα του Σατοράνσκι Το πρώτο φετινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα είχε για κεντρικό πρόσωπο (ποιον άλλον;) τον Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος επέστρεψε μετά ... Read more »

Τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen κυκλοφόρησαν οι Red Hot Chili Peppers

Τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen κυκλοφόρησαν οι Red Hot Chili Peppers Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο στον αείμνηστο μουσικό Eddie Van Halen. Το τραγούδι, με ... Read more »

Θετικός στον κορωνοϊό, για δεύτερη φορά, ο Άλμπερτ Μπουρλά

Θετικός στον κορωνοϊό, για δεύτερη φορά, ο Άλμπερτ Μπουρλά Θετικός στον κορωνοϊό, για δεύτερη φορά, ο Άλμπερτ Μπουρλά Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι είναι ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network