Βρετανία: Το σχόλιο της δημοσιογράφου του BBC που πήρε την συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

βρετανία: το σχόλιο της δημοσιογράφου του bbc που πήρε την συνέντευξη από τον κυριάκο μητσοτάκη

Laura Kuenssberg Κυριάκος Μητσοτάκης

Την αιφνίδια απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω δηλώσεών του για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, σχολίασε η δημοσιογράφος του BBC, Laura Kuenssberg, που πήρε την συνέντευξη από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«О— ПѓП…ОЅО­ОЅП„ОµП…ОѕО® ОјО±П‚ ОјОµ П„ОїОЅ О€О»О»О·ОЅО± ПЂПЃП‰ОёП…ПЂОїП…ПЃОіПЊ ПЂОїП… П†О±ОЇОЅОµП„О±О№ ПЊП„О№ П„О±ПЃО¬ОѕОµО№ П„ПЊПѓОї П„О·ОЅ ОќП„О¬ОїП…ОЅО№ОЅОіОє ОЈП„ПЃО№П„ ОіО№О± ОЅО± О±ОєП…ПЃПЋПѓОµО№ П„О· ПѓП…ОЅО¬ОЅП„О·ПѓО· П„ОїП… ОЈОїП…ОЅО¬Оє ОјОµ П„ОїОЅ ОљП…ПЃО№О¬ОєОї ОњО·П„ПѓОїП„О¬ОєО·. О¤ОµПЃО¬ПѓП„О№О± О±ОЅП„ОЇОґПЃО±ПѓО·, ОґОµОґОїОјО­ОЅОїП… ПЊП„О№ О±П…П„ПЊ П„Ої ОёО­ОјО± ОµОЇОЅО±О№ ОјО±ОєПЃОїП‡ПЃПЊОЅО№Ої ОјОµП„О±ОѕПЌ П„П‰ОЅ ОґПЌОї χωρών…» О­ОіПЃО±П€Оµ О· ОґО·ОјОїПѓО№ОїОіПЃО¬П†ОїП‚ П„ОїП… BBC ПѓП„Ої О§, ПЂПЃПЋО·ОЅ О¤witter.

Δείτε την ανάρτηση της Laura Kuenssberg:

Μάλιστα, η Laura Kuenssberg έκανε repost την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ακύρωση της συνάντησής του με τον Ρίσι Σούνακ.

βρετανία: το σχόλιο της δημοσιογράφου του bbc που πήρε την συνέντευξη από τον κυριάκο μητσοτάκη

News Related

OTHER NEWS

Κίνητρα για να επιστρέψουν στην αγορά 900.000 ακίνητα

Με εκπτώσεις φόρου αλλά και επιδοτήσεις, η κυβέρνηση θέτει στόχο να επισκευαστούν και να μπουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 900.000 κλειστά ακίνητα. Ζητούμενο να αυξηθεί η ... Read more »

Πώς θα είναι η υπογειοποιημένη λεωφόρος Ποσειδώνος στο Ελληνικό (pics + vid)

To 2025 αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο έργο υποδομών του Ελληνικού που δεν είναι άλλο από την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Σε αυτή τη φάση, με βάση τα στοιχεία από ... Read more »

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο

Άγριο ξύλο οπαδών Παρί και Νιούκαστλ σε μπαρ στο Παρίσι-Δείτε βίντεο Έγινε… american bar το Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας μετά από άγριες συμπλοκές οπαδών της Παρί και της Νιούκαστλ, ... Read more »

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα - Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο

Γρίπη των χοίρων: Συμπτώματα – Πώς μεταδίδεται στον άνθρωπο Η γρίπη H1N1 είναι επίσης γνωστή ως γρίπη των χοίρων. Ονομάζεται γρίπη των χοίρων γιατί στο παρελθόν οι άνθρωποι που ασθένησαν ... Read more »

«Science»: Το βακτήριο E. coli μπορεί να γίνει ανθεκτικό στα κοινά αντιβιοτικά

«ScienceВ»: О¤Ої ОІО±ОєП„О®ПЃО№Ої E. coli ОјПЂОїПЃОµОЇ ОЅО± ОіОЇОЅОµО№ О±ОЅОёОµОєП„О№ОєПЊ ПѓП„О± ОєОїО№ОЅО¬ О±ОЅП„О№ОІО№ОїП„О№ОєО¬ Το βακτήριο E. coli μπορεί να αναπτύξει υψηλή αντοχή στα αντιβιοτικά, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ... Read more »

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ

Nicole Kidman και Antonio Banderas μαζί σε εναλλακτικό ερωτικό θρίλερ Η επιβεβαίωση της επερχόμενης ταινίας Babygirl έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο του κινηματογράφου. Σε παραγωγή της A24 και σκηνοθεσία της Halina ... Read more »

Μην τιμωρείς το παιδί όταν είναι αναστατωμένο: Μάθε του πώς να διαχειρίζεται τον θυμό του!

Angry offended little girl ignoring mother words, advice “Σήμερα θα φάμε γιουβέτσι”, λέω με χαρά στον 7χρονο γιο μου- ένα φαγητό που πάντα του άρεσε- για να πάρω την θυμωμένη ... Read more »
Top List in the World