Αυτοί είναι οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα

αυτοί είναι οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην ελλάδα

Αυτοί είναι οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα

Η Randstad δημοσίευσε, όπως κάθε χρόνο, τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας Employer Brand, η οποία αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για τις επιχειρήσεις, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των στρατηγικών τους για την προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων, παρέχοντας χρήσιμες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων από ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και παρουσιάζοντας τους παράγοντες που καθορίζουν τους εργοδότες επιλογής, ως προς την ελκυστικότητα και την αναγνωρισιμότητα.

Στην έρευνα Employer Brand, η οποία διεξάγεται για έκτο διαδοχικό έτος στην Ελλάδα, συμμετείχαν 3.547 άτομα, μεταξύ των οποίων Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τον Ιανουάριο του 2023. Τα αποτελέσματά της θα συζητηθούν αναλυτικά στο webinar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 11.00π.μ. με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, Commercial Director, Randstad Ελλάδος, και τον Ιωάννη Κόρσο, Risesmart Lead & Key Account Manager, Randstad Ελλάδος.

Oι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα για το 2023

Η εταιρεία Παπαστράτος αναδείχθηκε ο ελκυστικότερος εργοδότης στην Ελλάδα για το 2023, για τρίτη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την έρευνα Employer Brand. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι εταιρείες ΙΟΝ, η οποία διατήρησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την ίδια θέση, και η Aegean Airlines, η οποία κατέγραψε μια σημαντική άνοδο που τη φέρνει στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Τη λίστα με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες συμπληρώνουν η Intralot, η ELPEN, η οποία κέρδισε τέσσερις θέσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η εταιρεία Σκλαβενίτης, η LAMPSA Hotels, η Τράπεζα της Ελλάδας και η Βιομηχανία Παπαδοπούλου, οι οποίοι βρίσκονται και το 2023 στους πρώτους δέκα εργοδότες, καθώς και το Costa Navarino, το οποίο εντάσσεται για πρώτη φορά στη σχετική λίστα.

 

Ο φαρμακευτικός κλάδος θεωρείται ο πιο ελκυστικός κλάδος στην Ελλάδα για το τρέχον έτος, με το 58% των εργαζομένων να δηλώνει την προθυμία του να εργαστεί στις εταιρείες της αγοράς, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο τομέας της ενέργειας και των καυσίμων (55%).

Οι ισχυρότερες εταιρείες με τις καλύτερες επιδόσεις στους συγκεκριμένους κλάδους είναι οι εταιρείες ELPEN, Vianex (η οποία βρίσκεται σταθερά στη λίστα των ελκυστικότερων εργοδοτών τα τελευταία χρόνια) και DEMO, ενώ για τον τομέα της ενέργειας και καυσίμων, στην κορυφή βρίσκεται η ΔΕΔΔΗΕ και ακολουθούν τα Ελληνικά Πετρέλαια και ο ΑΔΜΗΕ. Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν, σήμερα, ανταγωνισμό από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους αναφορικά με την προσέλκυση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού, γεγονός που υποδηλώνει ότι μια εταιρεία χρειάζεται να είναι ελκυστική σε πολλές και διαφορετικές πτυχές και όχι μόνο σε ό, τι αφορά στην οικονομική ευρωστία και την ισχυρή εργοδοτική φήμη.

Παράγοντες επιλογής εργοδότη

Η νέα εργασιακή πραγματικότητα έχει μεταβάλει σχεδόν κάθε πτυχή του επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα, με τις οικονομικές παροχές, το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και τις δυνατότητες εξέλιξης να αποτελούν τα πιο σημαντικά κριτήρια επιλογής εργοδότη. Όπως επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα της έρευνας Employer Brand της Randstad, ο μισθός και οι παροχές καθιστούν τον σημαντικότερο παράγοντα για την επιλογή εργοδότη για το 2023, γεγονός που αποτυπώνει και το σημερινό, αυξημένο κόστος διαβίωσης ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρόλο που το επίπεδο απολαβών αποτελεί το κεντρικό στοιχείο αξιολόγησης των εργοδοτών, οι ίδιοι παρουσιάζουν χαμηλή προσαρμογή στις προσδοκίες των εργαζομένων, με τους μισούς μόνο από αυτούς να αισθάνονται ότι αμείβονται αρκετά καλά, τη στιγμή που βαθμολογούν σχετικά χαμηλά τον τρέχοντα εργοδότη τους στο επίπεδο των απολαβών και παροχών που προσφέρει.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή εργοδότη, τη δεύτερη θέση της λίστας καταλαμβάνει το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί μια τάση που πλέον έχει μετατραπεί ως πάγια προσδοκία από τους εργαζόμενους, ενώ οι ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και η μακροπρόθεσμη εργασιακή ασφάλεια παραμένουν δύο από τους σταθερούς παράγοντες για τους εργαζόμενους, τα τελευταία χρόνια. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής αποτελεί το στοιχείο με συνεχώς αυξανόμενη δυναμική, χωρίς, ωστόσο, να καταγράφει στην Ελλάδα αντίστοιχη αύξηση στις προσδοκίες των εργαζόμενων, όπως σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 82% των Ελλήνων εργαζομένων αξιολογεί ως πολύ σημαντικές τις μη οικονομικές παροχές κατά την επιλογή εργοδότη, τη στιγμή που οι οικονομικές απολαβές αποτελούν, φυσιολογικά, ισχυρό κίνητρο για το 87% του ανθρώπινου δυναμικού. Για τις γυναίκες (86%), η αξία των μη οικονομικών παροχών αναγνωρίζεται ακόμη περισσότερο συγκριτικά με τους άνδρες (76%), ποσοστά που παραμένουν σημαντικά χαμηλότερα για τους εργαζομένους ηλικίας κάτω των 35 ετών.

Αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος στο προσκήνιο

Με την εργασιακή σταθερότητα και ασφάλεια να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της αξιολόγησης των τρεχόντων εργοδοτών, το 15% των εργαζόμενων στην Ελλάδα δήλωσε ότι έχει αλλάξει εργοδότη τους τελευταίους έξι μήνες, ποσοστό ελαφρώς μεγαλύτερο από το 2022 (13%). Αναφορικά με την απόφαση αλλαγής εργοδότη, το 23% των εργαζομένων δήλωσε πρόθυμο να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον μέσα στο έτος, αναλογία που διαφοροποιείται στις ηλικίες 18-34 ετών (27%), αποτυπώνοντας τη διαφορετική προσέγγιση στην εργασία των νεότερων γενιών εργαζομένων. Στον αντίποδα, ο φόβος απώλειας της εργασίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το 16% των εργαζομένων (19% το 2022), με σχετικές γεωγραφικές διαφοροποιήσεις (Μακεδονία και Θράκη – 20%,  Αττική – 14%).

Λόγοι αποχώρησης εργαζομένων

Όπως αποτυπώνεται από την έρευνα, το 64% των Ελλήνων εργαζομένων θα εξέταζε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον εργοδότη του λόγω των χαμηλών αποδοχών, ποσοστό σημαντικά υψηλότερο σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι ηλικίας 18-24 ετών τείνουν να αξιολογούν περισσότερα κριτήρια για την απόφαση αλλαγής εργοδότη, με το μισθολογικό να παραμένει ο βασικός παράγοντας για το 53% από εκείνους.

Οι κεντρικοί παράγοντες, εκτός του μισθολογικού, που ενισχύουν την πρόθεση αλλαγής εργοδότη είναι ο φόβος απώλειας της εργασίας, η βελτίωση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η μείωση του χρόνου μετακίνησης, η έλλειψη ενδιαφέροντος για την εργασία τους ή οι ευκαιρίες εξέλιξης της καριέρας. Οι παράγοντες αυτοί καταγράφονται από το σύνολο των εργαζομένων, όλων των ηλικιών, με αξιοσημείωτη εντούτοις διαφοροποίηση στην προτεραιότητα της βελτίωσης της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η οποία παραμένει σημαντική μόλις για το 22% των εργαζόμενων άνω των 54 ετών.

Εκπαίδευση και εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας το 2023

Η επαγγελματική εξέλιξη και η προσφορά ευκαιριών ανάπτυξης αποτελεί ισχυρό εργαλείο και προτεραιότητα για τους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν αναδιαμορφώσει αισθητά τις ανάγκες και τη στάση τους προς το καλύτερο. Τρεις στους τέσσερις Έλληνες εργαζόμενους υποστηρίζουν ότι η επαγγελματική εξέλιξη είναι σημαντική (76%), ιδιαίτερα για τους νέους ηλικίας 18-24 (81%), ενώ το 45% των συμμετεχόντων στην έρευνα αισθάνεται ότι του δίνεται η ευκαιρία να εξελιχθεί μέσα στην επιχείρηση που εργάζεται (κάτω των 35 ετών – 50%). Επιπρόσθετα, το 80% των εργαζομένων θεωρεί σημαντικό ο εργοδότης να προσφέρει ευκαιρίες επανεκπαίδευσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων, με μόλις το 45% να θεωρεί ότι του δίνεται η σχετική ευκαιρία, αναδεικνύοντας ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο πρέπει να ενσωματώσουν οι επιχειρήσεις στη στρατηγική για το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Νέες τάσεις: τηλεργασία, διαφορετικότητα & συμπερίληψη

Έχοντας διανύσει τρία χρόνια από την έναρξη της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, η τηλεργασία, το μοντέλο εργασίας που ενσωματώθηκε σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων παγκοσμίως, μόλις τα τελευταία χρόνια, καταγράφει μειούμενη τάση (5% μείωση σε σχέση με πέρσυ), τη στιγμή που μόνο το 21% των Ελλήνων εργαζομένων συνεχίζει να εργάζεται εξ αποστάσεως.

Με βάση τα πορίσματα της έρευνας Employer Brand της Randstad, συγκριτικά με το 2021, το υβριδικό μοντέλο εργασίας έχει μειωθεί από το 48% στο 21%, καταγράφοντας μια διαφορετική τάση, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Ταυτόχρονα, όπως αποτυπώνεται στην έρευνα, είναι σημαντικό οι εργοδότες να κρατούν ως βασικούς κατευθυντήριους άξονες τις αρχές της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας, με δεδομένο ότι το 48% θεωρεί σημαντικό να εργάζεται για μια εταιρεία που υποστηρίζει τις αξίες αυτές. Κρίνεται αναγκαίο για τους Έλληνες εργοδότες να υιοθετήσουν D&I στρατηγική και να τοποθετήσουν ψηλά στην ατζέντα τους τα θέματα αυτά, γεγονός που επιβεβαιώνεται κυρίως στους εργαζόμενους ηλικίας 18-34 ετών, οι οποίοι ευαισθητοποιούνται περισσότερο για αυτά τα ζητήματα, σε σύγκριση με τους εργαζόμενους μεγαλύτερης ηλικίας (41%).

Συγχαίροντας τους νικητές, η Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad στην Ελλάδα, σημείωσε, «Η παγκόσμια έρευνα Employer Brand αναδεικνύει τους πιο ελκυστικούς εργοδότες και επιβεβαιώνει ότι το employer branding αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στην προσέλκυση και διατήρηση των εργαζομένων. Η έρευνα της Randstad, που για έκτη συνεχή χρονιά δημοσιεύεται στην Ελλάδα, αποτελεί μια σημαντική αφορμή να επιβραβευθούν οι εταιρείες που επενδύουν στην ισχυρή εργοδοτική τους φήμη, την κουλτούρα και την αξία που προσφέρουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, με οφέλη τόσο για την ταυτότητα όσο και για την ίδια τη λειτουργία τους. Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, προωθεί την ενσωμάτωση και ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη αριστείας επιβεβαιώνει τη δύναμη ενός ισχυρού employer brand. Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και να τους ευχηθώ, εκ μέρους όλης της ομάδας της Randstad, συνεχή επιτυχία στο ταξίδι της δημιουργίας εξαιρετικών εργασιακών εμπειριών.». 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας Randstad Employer Brand 2023, εδώ

News Related

OTHER NEWS

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικές εικόνες από τον Βλοχό Καρδίτσας - Θυμίζει χωριό-φάντασμα, οι μαρτυρίες κατοίκων

Σε χωριό φάντασμα έχει μετατρέπει ο Βλοχός Καρδίτσας μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας που «έπνιξε» ολόκληρα χωριά της Θεσσαλίας ... Read more »

Καιρός: Νέο Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία Elias - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, θα προκαλέσει το σύστημα κακοκαιρίας Elias σύμφωνα με το επικαιροποιημένο με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ... Read more »

«Ξεφεύγουν» τα περιστατικά bullying σε σχολεία - Πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στον Πειραιά (βίντεο)

ksylodarmos_12xronos_arthro Ένα νέο περιστατικό σχολικής βίας σημειώθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι, αμέσως με το σχόλασμα, στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά. Ένας μαθητής της 1ης Γυμνασίου έπεσε ... Read more »

Όλοι οι άνθρωποι του Κασσελάκη: Η τριάδα με τη μεγαλύτερη επιρροή και ο ρόλος Πολάκη

Όλοι οι άνθρωποι του Κασσελάκη: Η τριάδα με τη μεγαλύτερη επιρροή και ο ρόλος Πολάκη Σε τέσσερις κατηγορίες χωρίζονται οι άνθρωποι του προέδρου πλέον του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη. ... Read more »

«Μπράβο άνεση ο Βρεττός» - Πρεμιέρα για το Πιο μεγάλο παζάρι! Το πλατό, τα πρώτα πλάνα και τα σχόλια

Το πιο μεγάλο παζάρι: Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα αυτής της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου η νέα εκπομπή του Alpha που παρουσιάζει ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Με τρελό κέφι και πολύ χρώμα, ... Read more »

Κακοκαιρία Elias: Μάχη με το χρόνο στη Θεσσαλία - «Θα βρέχει για 30 ώρες, άδικο να ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν»

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι αρμόδιες Αρχές στην περιφέρεια της Θεσσαλίας εν αναμονή  της επέλασης του νέου κύματος κακοκαιρίας ονόματι «Elias». Με το αρνητικό αποτύπωμα του φονικού «Daniel» να παραμένει ... Read more »

Έμεινε ημιτελές το ανοδικό ξέσπασμα, «ξεφούσκωσε» το χρηματιστήριο

Έμεινε ημιτελές το ανοδικό ξέσπασμα, «ξεφούσκωσε» το χρηματιστήριο Το δυναμικό μπάσιμο στην έναρξη της συνεδρίασης, χάρη κυρίως στην εκτόξευση των τραπεζικών μετοχών, προμήνυε πως το χρηματιστήριο θα συνέχιζε σε ρότα ... Read more »

Νέο σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Αγροτικό εμβόλισε SUV – Δύο τραυματίες

Τροχαίο Πάτρα Νέο σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα. Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων. Σύμφωνα με το tempo24.news, ο οδηγός ενός αγροτικού ... Read more »

Κακοκαιρία Elias: Δείτε σε χάρτες πού θα βρέξει περισσότερο τις επόμενες 48 ώρες σε Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο

Με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες της Δευτέρας έκανε την αρχή της η κακοκαιρία Elias η οποία, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων ... Read more »

Αλέξης Τσίπρας: «Μαθαίνει γρήγορα ο Κασσελάκης - Το αστείο με το «βαλιτσάκι πυρηνικών»

Αλέξης Τσίπρας: «Μαθαίνει γρήγορα ο Κασσελάκης – Το αστείο με το «βαλιτσάκι πυρηνικών» Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε σε χαλαρό κλίμα με τους δημοσιογράφους έπεια από τη συνάντηση του με τον Στέφανο ... Read more »

Δημοσκόπηση για τις εκλογές στο Δήμο Λαρισαίων: Ανατροπή και πρωτιά Μαμάκου

Δημοσκόπηση για τις εκλογές στο Δήμο Λαρισαίων: Ανατροπή και πρωτιά Μαμάκου Σε ντέρμπι εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Λαρισαίων σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας «Interview» που παρήγγειλε το onlarissa.gr. Σύμφωνα με ... Read more »

Κύπρος: Παραιτήθηκε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος - Ζητούσε... υπερωρίες για να πηγαίνει στο υπουργικό συμβούλιο!

doxa_komodromou Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα στον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Δόξα Κωμοδρόμου. Η παραίτηση έγινε δεκτή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο διορισμός του προσώπου ... Read more »

Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλεσε τη Σκορδά "γυναίκα τις γυναίκες" και την "έκαψε" με τα ελληνικά της

Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλεσε τη Σκορδά “γυναίκα τις γυναίκες” και την “έκαψε” με τα ελληνικά της Η τηλεοπτική παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η νέα ... Read more »

Ψυχοκόρες: Εντυπωσίασε η νέα σειρά του ANT1 - Tα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής του ANT1 , που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι σχολίασαν στο Twitter την υπόθεση και τις ερμηνείες. ... Read more »

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Αλέξης Τσίπρας Ο Αλέξης Τσίπρας πλέον έχει περισσότερο χρόνο που του επιτρέπει να πηγαίνει στο γήπεδο και να βλέπει και τον Παναθηναϊκό που είναι η αγαπημένη του ομάδα, κάτι ... Read more »

Στέφανος Κασσελάκης: Προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ O Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με επιστολή του στη νομαρχιακή ... Read more »

Έβρος: Το Μετόχι επιστρέφει και μάς συστήνει την εβρίτικη κουζίνα στα καλύτερά της

Δοκίμασα πρώτη φορά τα πιάτα που σερβίρει το Μετόχι πέρσι την άνοιξη και θυμάμαι ακόμη τη νοστιμιά τους. Ο σεφ Γιώργος Χρυσανίδης, γέννημα του Έβρου, από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης, κάνει ... Read more »

«Έπαθα "τσότσο"»: Η επική αντίδραση της Έλλης Τρίγγου στο πρώτο επεισόδιο της Μάγισσας

«О€ПЂО±ОёО± “П„ПѓПЊП„ПѓОї”В»: О— ОµПЂО№ОєО® О±ОЅП„ОЇОґПЃО±ПѓО· П„О·П‚ О€О»О»О·П‚ О¤ПЃОЇОіОіОїП… ПѓП„Ої ПЂПЃПЋП„Ої ОµПЂОµО№ПѓПЊОґО№Ої П„О·П‚ ОњО¬ОіО№ПѓПѓО±П‚ Η λέξη που χρησιμοποίησε η Έλλη Τρίγγου λίγα λεπτά μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στους συντελεστές ... Read more »

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές Πριν λίγους μήνες, η παραμορφωμένη εικόνα της διάσημης ηθοποιού Μεγκ Ράιαν – με ... Read more »

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα Του Τάσου Δασόπουλου  Πραγματική “αλλαγή σελίδας”, ειδικά για την ελληνική οικονομία για την οποία πριν 10 χρόνια οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι εκτιμούσαν ... Read more »

«Καλή αρχή και καλή τύχη βεβαίως βεβαίως»- Το βίντεο της Finos Film για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Finos Film Αρχή της σχολικής χρονιάς σήμερα και η Finos Film έκανε ένα νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, αναφέρει ... Read more »

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη «О— О•О»О»О¬ОґО± ПЂО­П„П…П‡Оµ О­ОЅО± ОїПЃПЊПѓО·ОјОїВ», П‡О¬ПЃО· В«ПѓП„О№П‚ ПЂПЃОїПѓПЂО¬ОёОµО№ОµП‚ П„П‰ОЅ ОєП…ОІОµПЃОЅО®ПѓОµП‰ОЅ ОєО±О№ П„ОїП… О»О±ОїПЌ П„О·П‚ О•О»О»О¬ОґО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ Ої Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ... Read more »

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου - Φωτογραφίες

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου – Φωτογραφίες Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, ... Read more »

ΚΕΕΡΦΑ: Αγνοούνται 8 μετανάστες εργάτες γης, κινδυνεύουν ζωές στις πληγείσες περιοχές

Καταστροφές από την κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας Σε καταγγελία για αγνοούμενους, αλλά και εγκλωβισμένους μετανάστες εργάτες γης και κατοίκους Ρομά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι ... Read more »

Ένταση στην Λάρισα: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στην Λάρισα Επεισόδια έγιναν έξω από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στην Λάρισα, όπου μετέβη την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ... Read more »

«Πληγωμένη» η ΔΕΘ, αλλά και η Θεσσαλονίκη από τις ακυρώσεις

Σημαντικές απώλειες μετρούν τόσο η ΔΕΘ όσο και όλη η αγορά της Θεσσαλονίκης από την ακύρωση της πρωθυπουργικής-κυβερνητικής παρουσίας και το «τσουνάμι» ακυρώσεων συνεδρίων, ημερίδων κ.ο.κ. που επέφεραν οι βιβλικές… ... Read more »

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο Προειδοποίηση και για «άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες» απηύθυνε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Δευτέρας στη σκιά της μεγάλης ... Read more »

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους – Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία. Σήμερα ... Read more »

"One Life": Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς

“One Life”: Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “One Life” του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη ... Read more »

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως οι σχέσεις της χώρας του με το ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự