Αλλαγές στη δομή της Εθνικής Ασφαλιστικής

αλλαγές στη δομή της εθνικής ασφαλιστικής

Αλλαγές στη δομή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Εθνικής Ασφαλιστικής που στοχεύει στην επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης καιτην απλοποίηση του τρόπου λειτουργίας της, η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing της Εταιρίας οργανώνεται πλέον σε επτά ομάδες με συγκεκριμένο αντικείμενο και στόχευση:

Τέσσερις ομάδες καναλιών Παραγωγής: α) την ομάδα του Ethniki Agency, β) την ομάδα Corporate Sales, γ) την ομάδα Retail Sales και δ) την ομάδα του Bancassurance καιΤρεις ομάδες ενίσχυσης των καναλιών Παραγωγής μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου: α) το Marketing, β) την Υποστήριξη Πωλήσεων και γ) την Εκπαίδευση Πωλήσεων

Η Εκπαίδευση Πωλήσεων, που έως τώρα υπαγόταν στην Υποστήριξη Πωλήσεων, πλέον αναβαθμίζεται και στο πλαίσιο της νέας οργάνωσης θα υπάγεται απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει η συνεχής εκπαίδευση στην επίτευξη των μακροχρόνιων στόχων μας.

Με αυτές τις αλλαγές, ολοκληρώνεται και ο οργανωτικός μετασχηματισμός της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής, που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο, με την αναβάθμιση του ρόλου των Relationship Managers και την απλοποίηση του μοντέλου υποστήριξης των πελατών και συνεργατών μας.

Στη νέα οργανωτική δομή, τις αντίστοιχες ομάδες αναλαμβάνουν:

Η κα Ντέμη Διαμαντοπούλου ως Head of Ethniki Agency Sub-Division. Η Ντέμη έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Εθνική Ασφαλιστική όπου ξεκίνησε να εργάζεται το 1997. Η ομάδα του Ethniki Agency ενισχύεται περαιτέρω με την προσθήκη του Βαγγέλη Κόκκινου ως Senior Relationship Manager και Head of Corporate Sales, Ethniki Agency Sub-Division. Ο Βαγγέλης εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2004 και έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία δουλεύοντας κυρίως πάνω σε μεγάλους εταιρικούς κινδύνους και με μεγάλο αριθμό συνεργατών.Η κα Ελίζα Βασιλείου ως Head of Corporate Sales Sub-Division. Η Ελίζα ξεκίνησε να εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική το 2014, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και προέρχεται από την AIG.Ο κ. Άγγελος Μπάρδας ως Head of Retail Sales Sub-Division, εργάζεται στη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής από το 2013 ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί στην Attica Bank και την ΑΧΑ.Η κα Αναστασία Νικολοπούλου ως Head of Bancassurance Division. Η Αναστασία εντάχθηκε στην ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2022. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και έχει εργαστεί σε ING Greece και ERGO Hellas.Ο κ. Γιάννης Σηφάκης, ως Head of Marketing Division. Με πολυετή εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό κλάδο, πριν ενταχθεί στην ομάδα της Εθνικής το 2015, ο Γιάννης είχε εργαστεί σε Citibank, Τράπεζα Πειραιώς, ING Greece και Αγροτική Ασφαλιστική.Ο κ. Μίλτος Τσιάκαλος, ως Head of Sales Operations Sub-Division, ο οποίος αναλαμβάνει από τον Σωτήρη Σοφόπουλο που μετά από 37 χρόνια καταξιωμένης πορείας στην Εθνική αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί από τον ερχόμενο Αύγουστο . Ο Μίλτος βρίσκεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2005 και στη Διεύθυνση Υποστήριξης Πωλήσεων από το 2014.Ο κ. Γεράσιμος Μπόγρης, ως Head of Sales Training Department, ο οποίος εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2006 και διαθέτει πολύπλευρη εμπειρία τόσο στις ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης και Λοιπών Γενικών Κλάδων όσο και στον Κλάδο Ζωής.Ο κ. Αντώνης Χρηστίδης ως General Manager, Sales & Marketing. Ο Αντώνης εντάχθηκε στην ομάδα της Εθνικής το 2022 και προηγουμένως εργάζονταν στην Oliver Wyman.

News Related

OTHER NEWS

Μύκονος: Οι πρώτες «καμπάνες» για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες – ΒΙΝΤΕΟ

Μύκονος Επιβλήθηκαν οι πρώτες ποινές από το Εφετείο Σύρου για πολεοδομικές παραβάσεις στην Μύκονο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το Εφετείο Αιγαίου δίκαζε χθες (20/09) επί 12 ώρες έναν υπάλληλο ... Read more »

«Τα μαζεύει» ο Κασσελάκης για το «κρατίδιο» της Κύπρου - «Δεν έβρισκα τη λέξη»

«О¤О± ОјО±О¶ОµПЌОµО№В» Ої ОљО±ПѓПѓОµО»О¬ОєО·П‚ ОіО№О± П„Ої В«ОєПЃО±П„ОЇОґО№ОїВ» П„О·П‚ ОљПЌПЂПЃОїП… – В«О”ОµОЅ О­ОІПЃО№ПѓОєО± П„О· О»О­ОѕО·В» Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε μέσω Facebook για το χθεσινό του γλωσσικό του ολίσθημα, καθώς χθες κατά τις ... Read more »

Έρωτας φυγάς: Σταύρος Σβήγκος στο gossip-tv: Οι δυσκολίες, η τηλεθέαση & το ιδανικό τέλος του Μάρκου

Τον Μάρκο υποδύεται για δεύτερη σεζόν ο Σταύρος Σβήγκος στην σειρά του Open Έρωτας φυγάς που έχει μπει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αγαπηθεί από το κοινό. Κάθε φορά ... Read more »

Σασμός: Όσα θα συμβούν στα πρώτα επεισόδια

Ο «Σασμός» επιστρέφει στον Alpha, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00. Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής ... Read more »

Παναθηναϊκός: Το γλέντι των παικτών του Γιοβάνοβιτς μπροστά στους οργανωμένους μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βιγιαρεάλ

Παναθηναϊκός: Το γλέντι των παικτών του Γιοβάνοβιτς μπροστά στους οργανωμένους μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βιγιαρεάλ Ιδανική πρεμιέρα έκανε ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας με 2-0 ... Read more »

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 Κριός Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και  εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων ... Read more »

Καταστροφή ίδια με 24 βόμβες υδρογόνου αν πέσει στη Γη ο αστεροειδής δείγματα του οποίου φέρνει η NASA σε δύο μέρες (βίντεο)

Καταστροφή ίδια με 24 βόμβες υδρογόνου αν πέσει στη Γη ο αστεροειδής δείγματα του οποίου φέρνει η NASA σε δύο μέρες (βίντεο) Η NASA ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 24 Σεπτεμβρίου ... Read more »

Η κινεζική απάντηση στις δυτικές κυρώσεις έρχεται μέσω της τεχνολογίας

Η κινεζική απάντηση στις δυτικές κυρώσεις έρχεται μέσω της τεχνολογίας Η Κίνα είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο ισχυρός αντίπαλος των Ηνωμένων Πολιτειών ειδικά στον εμπορικό και τον τεχνολογικό τομέα. Οι ... Read more »

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ημέρα της Ειρήνης με μπαράζ επιθέσεων

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ημέρα της Ειρήνης με μπαράζ επιθέσεων Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων έπληξε χθες τουλάχιστον έξι περιοχές της Ουκρανίας σκοτώνοντας δύο ανθρώπους κι αφήνοντας πάνω από 21 τραυματίες. Συγκεκριμένα, τα ... Read more »

Το ΣτΕ απέρριψε προσφυγή της Landis+Gyr για τους έξυπνους μετρητές

Το ΣτΕ απέρριψε προσφυγή της Landis+Gyr για τους έξυπνους μετρητές Το Συμβούλιο της Επικρατείας, τμήμα Στ’, απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr την προσφυγή της Landis+Gyr AG. Το ΣτΕ επικύρωσε ... Read more »

Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έρθει η στιγμή που αυτό θα τον ανταμείψει

Ο Κώστας Φορτούνης Ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του στον αγώνα με την Φράιμπουργκ και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους οι παίκτες του οι οποίοι έφυγαν απογοητευμένοι από το ... Read more »

Διαγωνισμός τεμπελιάς στο Μαυροβούνιο: Ξαπλωμένοι για περισσότερες από 800 ώρες

Φωτ.: Twitter Διαγωνισμός τεμπελιάς διοργανώθηκε στο Μαυροβούνιο με χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ και συμμετέχοντες κι από άλλες χώρες. Ο διαγωνισμός τεμπελιάς διεξάγεται τα τελευταία 12 χρόνια στην πόλη Μπρέζνα και οι ... Read more »

Εύκολη συνταγή για ψωμί γιαουρτιού – Μόνο με 2 υλικά

Εύκολη συνταγή για ψωμί γιαουρτιού – μόνο 2 υλικά Το εύκολο ψωμί του γιαουρτιού είναι μαλακό και μαστιχωτό. Χρειάζεστε μόνο 2 υλικά και δεν χρειάζεται μαγιά, αυγά, βούτυρο ή λάδι. ... Read more »

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κηρύσσει πόλεμο στους λύκους της Ευρώπης

Φωτογραφία αρχείου 11 Αυγούστου 2015 Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων Φωτογραφία αρχείου 11 Αυγούστου 2015 Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην έναρξη του ... Read more »

Αζερμπαϊτζάν: Έξι Ρώσοι στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης σκοτώθηκαν στην επίθεση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Αζερμπαϊτζάν: Έξι Ρώσοι στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης σκοτώθηκαν στην επίθεση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ Το Αζερμπαϊτζάν έδωσε σήμερα για πρώτη φορά τον αριθμό των Ρώσων στρατιωτών της ειρηνευτικής δύναμης που σκοτώθηκαν, ... Read more »

Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει την ΑΕΚ

Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει την ΑΕΚ Η ΑΕΚ χάλασε το ευρωπαϊκό πάρτι της Μπράιτον, επιστρέφει στην Ελλάδα με μία τεράστια νίκη και ο αγγλικός Τύπος στάζει μέλι για τον Ματίας ... Read more »

Στέφανος Κασσελάκης: Επεισόδιο με δημοσιογράφο στο Αιγάλεω - «Δεν είναι ανάγκη να έχουμε ειρωνεία»

Στέφανος Κασσελάκης: Επεισόδιο με δημοσιογράφο στο Αιγάλεω – «Δεν είναι ανάγκη να έχουμε ειρωνεία» Επεισόδιο χθες στο Αιγάλεω ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και δημοσιογράφο, καθώς ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ... Read more »

Μαριάννα Τσίγκα: «Μαμά υποφέρω, πονάω» – Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού

Δόκιμος Μαριάννα Τσίγκα «О”ОµОЅ ПЃОЇП‡ОЅП‰ ОµП…ОёПЌОЅОµП‚ ПѓОµ ОєО±ОЅО­ОЅО±ОЅ ОјО­П‡ПЃО№ ОЅО± ОґОїПЌОјОµ О±ПЂПЊ П„О№ О­П†П…ОіОµ П„Ої ПЂО±О№ОґОЇ ОјОїП…В» П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ О· ОјО·П„О­ПЃО± П„О·П‚ 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα, η οποία ... Read more »

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η Μεγκ Ράιαν έγινε ξανά η… Μεγκ Ράιαν – Επανήλθε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές Πριν λίγους μήνες, η παραμορφωμένη εικόνα της διάσημης ηθοποιού Μεγκ Ράιαν – με ... Read more »

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα

Τι φέρνει στην ελληνική οικονομία η επενδυτική βαθμίδα Του Τάσου Δασόπουλου  Πραγματική “αλλαγή σελίδας”, ειδικά για την ελληνική οικονομία για την οποία πριν 10 χρόνια οι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι εκτιμούσαν ... Read more »

«Καλή αρχή και καλή τύχη βεβαίως βεβαίως»- Το βίντεο της Finos Film για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Finos Film Αρχή της σχολικής χρονιάς σήμερα και η Finos Film έκανε ένα νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, αναφέρει ... Read more »

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη

ESM: Η Ελλάδα έσπειρε τους σπόρους για μια εντυπωσιακή ανάκαμψη «О— О•О»О»О¬ОґО± ПЂО­П„П…П‡Оµ О­ОЅО± ОїПЃПЊПѓО·ОјОїВ», П‡О¬ПЃО· В«ПѓП„О№П‚ ПЂПЃОїПѓПЂО¬ОёОµО№ОµП‚ П„П‰ОЅ ОєП…ОІОµПЃОЅО®ПѓОµП‰ОЅ ОєО±О№ П„ОїП… О»О±ОїПЌ П„О·П‚ О•О»О»О¬ОґО±П‚В», П„ОїОЅОЇО¶ОµО№ Ої Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ... Read more »

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου - Φωτογραφίες

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η «κόρη» του Μιχαλόπουλου – Φωτογραφίες Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, ... Read more »

ΚΕΕΡΦΑ: Αγνοούνται 8 μετανάστες εργάτες γης, κινδυνεύουν ζωές στις πληγείσες περιοχές

Καταστροφές από την κακοκαιρία στον Παλαμά Καρδίτσας Σε καταγγελία για αγνοούμενους, αλλά και εγκλωβισμένους μετανάστες εργάτες γης και κατοίκους Ρομά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές προχώρησε η Κίνηση Ενωμένοι ... Read more »

Ένταση στην Λάρισα: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στην Λάρισα Επεισόδια έγιναν έξω από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στην Λάρισα, όπου μετέβη την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ... Read more »

«Πληγωμένη» η ΔΕΘ, αλλά και η Θεσσαλονίκη από τις ακυρώσεις

Σημαντικές απώλειες μετρούν τόσο η ΔΕΘ όσο και όλη η αγορά της Θεσσαλονίκης από την ακύρωση της πρωθυπουργικής-κυβερνητικής παρουσίας και το «τσουνάμι» ακυρώσεων συνεδρίων, ημερίδων κ.ο.κ. που επέφεραν οι βιβλικές… ... Read more »

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο

Καιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες μέσα στο φθινόπωρο Προειδοποίηση και για «άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες» απηύθυνε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Δευτέρας στη σκιά της μεγάλης ... Read more »

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους – Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία. Σήμερα ... Read more »

"One Life": Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς

“One Life”: Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον Άντονι Χόπκινς Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία “One Life” του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη ... Read more »

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα

ΗΠΑ – Βιετνάμ: Η «νέα σελίδα» στις διμερείς σχέσεις και το έμμεσο μήνυμα στην Κίνα Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως οι σχέσεις της χώρας του με το ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự